Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aristote
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4076
Le Juste Milieu Racing Pebrons
442 Tactiek vvv
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Skrzypczyński speelt de bal door. Ducruet speelt de bal door. Birk speelt de bal door. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. Bach bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 0:1

19e minuut.
Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli probeert naar een medespeler te passen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Skrzypczyński is nu in balbezit. Skrzypczyński passt de bal zonder na te denken. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ferrand geeft de bal voor. Klungelig pakt Cannatelli de bal. Dovbun rent richting de bal. Cannatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cannatelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
van der Sluis bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Sluis geeft een hoge lob. Goritsas is nu in balbezit. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypczyński probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 1:1

29e minuut.
Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Goritsas rent richting de bal. Skrzypczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrzypczyński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Johnen is nu in balbezit. Bach speelt de bal door. Catherine kopt de bal weg. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:1

41e minuut.
Skrzypczyński rent richting de bal. Skrzypczyński passt de bal met de wreef. Ducruet geeft een lange en hoge pass. Cannatelli springt en kopt de bal. Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Skrzypczyński rent richting de bal. Skrzypczyński geeft de bal voor. Birk bereikt de bal nog maar net als eerste. Birk geeft een lange en hoge pass. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 60%, Racing Pebrons 40%.
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:1

46e minuut.
Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine onderschept slim de pass. Catherine passt de bal met de wreef. Goritsas rent richting de bal. Goritsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hubert verovert de bal door een tackle van achteren. Hubert passt de bal zonder na te denken. Oparaku met een sublieme pass. Tobalski rent richting de bal. Tobalski geeft een hoge lob. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Birk heeft problemen om de bal te vangen. Birk probeert naar een medespeler te passen. Johnen rent richting de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ferrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński passt de bal in één keer door. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Desrousseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnen geeft een hoge lob. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:2

55e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Mélin rent richting de bal. Mélin met een sublieme pass. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Vitomir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Cannatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannatelli speelt de bal door. van der Sluis met een sublieme pass. Goritsas is nu in balbezit. Goritsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Catherine passt de bal in één keer door. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi speelt de bal door. Ferrier is nu in balbezit. Ferrier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Yerenkyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrier rent richting de bal. Skrzypczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrzypczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Johnen kan de bal niet met de borst controleren. Hubert rent richting de bal. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnen draait met de bal, schiet en ... Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:3

75e minuut.
van der Sluis is nu in balbezit. Tobalski onderschept slim de pass. Tobalski passt de bal in één keer door. Cannatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannatelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
van der Sluis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski speelt de bal door. Cannatelli rent richting de bal. Johnen rent richting de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Bach bokst de bal weg. Cannatelli rent richting de bal. Cannatelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 59%, Racing Pebrons 41%.
Le Juste Milieu - Racing Pebrons 2:4