Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Kocierz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4863
FC Kocierz FC Arsenal Zakrzów Czarni
Nowa A Tactiek 532 classico
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 43.8
redelijk Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Daar is Reguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekelík is nu in balbezit. Met opzet legt Reguła zijn tegenspeler op de grond. Reguła krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Widuch passt de bal in één keer door. Pasikowski met een sublieme pass. Stilyanov rent richting de bal. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Watola passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski geeft de bal voor. Malancu kopt de bal weg. Daar is Pyrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrz haalt uit met een fantastische trap. Voyeux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rozza met een snelle inworp. Reguła is nu in balbezit. Reguła speelt de bal door. Klungelig pakt Winiarski de bal. Winiarski schiet op doel. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 47%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kocierz - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:0

63e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Widuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rymaszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pyrz rent richting de bal. Pyrz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rozza geeft de bal voor. Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malancu is nu in balbezit. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski draait met de bal, schiet en ... Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 44%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kocierz - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:0