Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Signal Iduna Park Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5074
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 K S Treborikowo
4-3-3 atac Tactiek Mecz
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 10
39.2 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Jiechi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macko de bal. Muthanna rent richting de bal. Muthanna haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:1

21e minuut.
Skrobot met de inworp. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Muthanna geeft de bal voor. Posanow krijgt zijn hoofd ertegen. Stamatoiu bokst de bal weg. Macko rent richting de bal. Macko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:2

23e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Ciora bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muthanna zijn tegenspeler op de grond. Muthanna krijgt een gele kaart. Ciora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ciora kan niet meer verder spelen.

36e minuut.
Hibić onderschept slim de pass. Hibić geeft de bal voor. Mustalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mustalammi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustalammi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gradowski is nu in balbezit. Gradowski geeft een hoge lob. Macko bereikt de bal nog maar net als eerste. Macko haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 63%, K S Treborikowo 37%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:3

46e minuut.
Beszczyński komt het veld opgelopen. Chí Công komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sanín probeert naar een medespeler te passen. Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński met een sublieme pass. Macko bereikt de bal nog maar net als eerste. Macko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:4

63e minuut.
Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Beszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszczyński geeft een lange en hoge pass. Macko is nu in balbezit. Macko haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:5

67e minuut.
Doeltrap. Stamatoiu trapt de bal weg. Skrobot kopt de bal weg. Beszczyński is nu in balbezit. Beszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Voyeux rent richting de bal. Skrobot onderschept slim de pass. Skrobot geeft de bal voor. Posanow maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Skrobot geeft de bal voor. Jiechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiechi probeert naar een medespeler te passen. Posanow rent richting de bal. Posanow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Guzek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Băsescu krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tanrıverdiyev probeert naar een medespeler te passen. Macko rent richting de bal. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński schiet op doel. Stamatoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 58%, K S Treborikowo 42%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - K S Treborikowo 0:6