Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Xiaomi Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8275
F.C PELEKANS ARTAIKOS
532 otto Tactiek AMYNTIKO SYSTIMA
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 47.6
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


1e minuut.
Zaferalan passt de bal met de wreef. Carmona probeert de bal aan de voet te houden. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Pietrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lengsfeld met de inworp. Kocurek rent richting de bal. Kocurek geeft een hoge lob. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ardito probeert naar een medespeler te passen. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ţicleanu de bal. Ţicleanu schiet op doel. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu kopt de bal weg. Nappa is nu in balbezit. Nappa draait met de bal, schiet en ... Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kanal met een sublieme pass. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel. Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Nappa heeft problemen om de bal te vangen. Rúnarsson onderschept slim de pass. Kanal onderschept slim de pass. Kanal geeft de bal voor. Ţicleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Petäjäsmäki onderschept slim de pass. Petäjäsmäki geeft een lange en hoge pass. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúnarsson onderschept slim de pass. Rúnarsson geeft een lange en hoge pass. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ardito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardito probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu schiet op doel. Pietrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 1:0

40e minuut.
Petäjäsmäki kopt de bal weg. Kocabıyık geeft de bal voor. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 2:0

42e minuut.
Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft de bal voor. Klungelig pakt Pirri Mayorga de bal. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak draait met de bal, schiet en ... Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pirri Mayorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trapolino probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu speelt de bal door. Nappa rent richting de bal. Nappa schiet op doel. Pietrek bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocabıyık geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ţicleanu krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nappa onderschept slim de pass. Kocurek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nappa raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţicleanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 3:0

45e minuut.
Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carmona de bal. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. Pietrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 39%, ARTAIKOS 61%.
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 4:0

48e minuut.
Kocurek is nu in balbezit. Kocurek met een sublieme pass. Kocabıyık geeft een hoge lob. Ţicleanu probeert de bal met de borst te controleren. Ţicleanu schiet op doel. Pietrek bokst de bal weg.

61e minuut.
Kanal geeft een hoge lob. Nappa kopt de bal weg. Petäjäsmäki rent richting de bal. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kanal geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaferalan. Zaferalan krijgt een gele kaart. Ţicleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nurakhmetov komt het veld opgelopen. Trapolino wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Zaferalan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nurakhmetov neemt vlug de vrije trap. Petäjäsmäki is nu in balbezit. Ţicleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţicleanu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nurakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanal speelt de bal door. Kocabıyık speelt de bal door. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 5:0

77e minuut.
Fąfara komt het veld opgelopen. Pyrovolakis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraccioli komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balbi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Vürst onderschept slim de pass. Vürst speelt de bal door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 38%, ARTAIKOS 62%.
F.C PELEKANS - ARTAIKOS 5:0