Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: De Zeijer Hoogte
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5531
SVZ Noad Advendo Combinatie
SVZ Tactiek CVU
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.3 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


7e minuut.
Mikayıllı probeert naar een medespeler te passen. Dragoun speelt de bal door. Sajdak is nu in balbezit. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dragoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zagalo de bal. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Salas is nu in balbezit. Dragoun verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoun met een sublieme pass. Suvrijn heeft problemen om de bal te vangen. Suvrijn geeft een hoge lob. Bello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 73%, Noad Advendo Combinatie 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVZ - Noad Advendo Combinatie 0:0

52e minuut.
Suvrijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvrijn passt de bal zonder na te denken. Sajdak rent richting de bal. Sajdak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dragoun met een sublieme pass. Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak passt de bal in één keer door. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mikayıllı onderschept slim de pass. Mikayıllı geeft een lange en hoge pass. Comina heeft problemen om de bal te vangen. Sajdak is nu in balbezit. Sajdak draait met de bal, schiet en ... Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiaga schiet op doel. Bello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Helmer rent richting de bal. Helmer geeft een lange en hoge pass. Mikayıllı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Inworp. Suvrijn met een snelle inworp. Dragoun kan de bal niet met de borst controleren. Dragoun geeft de bal voor. Sajdak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVZ 82%, Noad Advendo Combinatie 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVZ - Noad Advendo Combinatie 0:0