Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ESTADIO GAWALISE PALU
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3986
PALU PUTRA Vamos Lombok FC
PALU PUTRA G Tactiek 523
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Rahmad geeft een hoge lob. Poerwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi speelt de bal door. Jalal rent richting de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Vamos Lombok FC 1:0

14e minuut.
Rahmad geeft een lange en hoge pass. Jalal kopt de bal weg. Tobing rent richting de bal. Tobing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Vamos Lombok FC 2:0

19e minuut.
Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runtu verovert de bal door een tackle van achteren. Yamane maakt een afschuwelijke overtreding. Yamane is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Runtu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Runtu kan niet meer verder spelen. Sirait komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Tobing is nu in balbezit. Kurosawa onderschept slim de pass. Kurosawa geeft een lange en hoge pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Priambodo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Purwadi de bal. Gässler met een sublieme pass. Candia rent richting de bal. Anwar onderschept slim de pass. Anwar geeft een lange en hoge pass. Moniwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jalal probeert de bal met de borst te controleren. Jalal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PALU PUTRA - Vamos Lombok FC 3:0

36e minuut.
Candia is nu in balbezit. Anwar is nu in balbezit. Candia onderschept slim de pass. Candia draait met de bal, schiet en ... Priambodo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Priambodo niet meer kan verder spelen. Novrianto komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Toisuta rent richting de bal. Toisuta geeft een hoge lob. Suharto controleert de bal met de borst. Poerwadi rent richting de bal. Poerwadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moniwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 43%, Vamos Lombok FC 57%.
PALU PUTRA - Vamos Lombok FC 3:0

62e minuut.
Inworp. Sadikin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Suparhan geeft een lange en hoge pass. Hariyadi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sirait de bal onder controle te krijgen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Llaskuci de bal onder controle te krijgen. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Novrianto bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Suparhan geeft een hoge lob. Lumbuun kopt de bal weg. Hariyadi rent richting de bal. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Novrianto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PALU PUTRA 57%, Vamos Lombok FC 43%.
PALU PUTRA - Vamos Lombok FC 3:0