Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Malabon City SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5510
Malabon City SC HKS Albatros
New 4132 Tactiek now
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
35 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


9e minuut.
Ipolt passt de bal in één keer door. Verev probeert naar een medespeler te passen. Hirsig is nu in balbezit. Bubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubla draait met de bal, schiet en ... Loučka bokst de bal weg. Loučka speelt de bal door. Afacan kopt de bal weg. Hirsig speelt de bal door. Bubla is nu in balbezit. Bubla schiet op doel. Loučka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:1

14e minuut.
Matei is nu in balbezit. Afacan verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan met een sublieme pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Verelst geeft een lange en hoge pass. Baxter kopt de bal weg. Želivka is nu in balbezit. bin Hasyim onderschept slim de pass. bin Hasyim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Fernández Magdaleno geeft de bal voor. Afacan kopt de bal weg. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:2

28e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Hirsig rent richting de bal. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. Loučka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Matito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Afacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afacan geeft de bal voor. Bubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dunaj verovert de bal door een tackle van achteren. Dunaj passt de bal zonder na te denken. Afacan rent richting de bal. Afacan geeft de bal voor. Marcisz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dunaj passt de bal zonder na te denken. Afacan heeft problemen om de bal te vangen. Afacan passt de bal met de wreef. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hirsig geeft een lange en hoge pass. Loučka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dobek rent richting de bal. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Loučka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 60%, HKS Albatros 40%.
Malabon City SC - HKS Albatros 0:3

47e minuut.
Afacan is nu in balbezit. Afacan geeft de bal voor. Python heeft problemen om de bal te vangen. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Baxter kopt de bal weg. Szeląg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fernández Magdaleno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Afacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afacan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hirsig met een sublieme pass. Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj geeft een lange en hoge pass. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel. Loučka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel. Loučka bokst de bal weg. Afacan geeft de bal voor. Daar is Hirsig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei is nu in balbezit. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek schiet op doel. Loučka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tarkkala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirsig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsig geeft de bal voor. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ugale is nu in balbezit. Bubla is nu in balbezit. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig geeft een hoge lob. Dobek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan probeert naar een medespeler te passen. Bubla rent richting de bal. Bubla draait met de bal, schiet en ... Loučka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:4

74e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Hasyim. Marcisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Magdaleno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Afacan is nu in balbezit. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dunaj met een sublieme pass. Daar is Afacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afacan geeft een lange en hoge pass. Verev bereikt de bal nog maar net als eerste. Verev schiet op doel. Loučka bokst de bal weg. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:5

84e minuut.
bin Hasyim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dunaj neemt vlug de vrije trap. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ... Loučka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malabon City SC - HKS Albatros 0:6

86e minuut.
Verev heeft problemen om de bal te vangen. Dunaj rent richting de bal. Dunaj geeft een hoge lob. Hirsig is nu in balbezit. Hirsig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ipolt verovert de bal door een tackle van achteren. Ipolt passt de bal in één keer door. Hirsig speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... Loučka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malabon City SC 73%, HKS Albatros 27%.
Malabon City SC - HKS Albatros 0:6