Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotland U21 Danmark U21
ad2 Tactiek 4-3-3 rugby
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 16
47.5 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


39e minuut.
Vendelbo Løvenørn met een sublieme pass. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Danmark U21 0:1

43e minuut.
Hislop kopt de bal weg. McGinty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rasmussen krijgt een gele kaart. McGinty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryce neemt de penalty, wat een uithaal! Greve bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scotland U21 - Danmark U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 71%, Danmark U21 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scotland U21 - Danmark U21 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt MacSweeney de bal. MacSweeney geeft een hoge lob. Hislop rent richting de bal. Hislop draait met de bal, schiet en ... Greve probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Rasmussen de bal. Bryce rent richting de bal. McGinty rent richting de bal. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Faaborg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Syme komt het veld opgelopen. Paton komt het veld opgelopen.

60e minuut.
McGinty is nu in balbezit. Terkelsen rent richting de bal. Terkelsen geeft een hoge lob. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
MacPhee kopt de bal weg. Syme probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Josefsen zijn tegenspeler op de grond. Josefsen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Schou kopt de bal weg. Wagner is nu in balbezit. Met opzet legt Cooper zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cooper naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Langekær verovert de bal door een tackle van achteren. Baxter rent richting de bal. Bak Nielsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bak Nielsen krijgt een gele kaart. Baxter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCaig komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Langekær is nu in balbezit. MacCaig onderschept slim de pass. MacCaig passt de bal zonder na te denken. Wagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faaborg is nu in balbezit. Faaborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotland U21 - Danmark U21 1:2

85e minuut.
Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton met een sublieme pass. Bryce rent richting de bal. Bryce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotland U21 64%, Danmark U21 36%.
Scotland U21 - Danmark U21 1:2