Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 沧海足球俱乐部 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12231
沧海足球俱乐部 浪子不回头
七三拳 Tactiek 浪子-A
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 29.8
incredible Schieten weak
excellent Passen weak
solid Verdedigen average


4e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Mirzəzadə rent richting de bal. Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Kichak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borończyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Manshu bokst de bal weg.

9e minuut.
Kichak schiet op doel. Zhaojun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 1:0

9e minuut.
Guoxiang passt de bal in één keer door. Haiyang heeft problemen om de bal te vangen. Zhaojun geeft een lange en hoge pass. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Beder rent richting de bal. Beder passt de bal in één keer door. Kichak is nu in balbezit. Kichak geeft de bal voor. Mačianskas rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Faedda geeft een hoge lob. Daar is Yunhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 2:0

17e minuut.
Topolus speelt de bal door. Faedda geeft een hoge lob. Kristoffersen rent richting de bal. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Manshu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 3:0

20e minuut.
Xuân Trường passt de bal zonder na te denken. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Mačianskas rent richting de bal. Mačianskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Xuân Trường de bal. Xuân Trường passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 5:0

23e minuut.
Xuân Trường passt de bal in één keer door. Kichak rent richting de bal. Zhaojun rent richting de bal. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Manshu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas passt de bal met de wreef. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 6:0

25e minuut.
Kichak onderschept slim de pass. Kichak passt de bal zonder na te denken. Mačianskas rent richting de bal. Mačianskas schiet op doel. Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 7:0

34e minuut.
Filolungo geeft een hoge lob. Kegang kopt de bal weg. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 8:0

35e minuut.
Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Manshu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 9:0

37e minuut.
Faedda geeft de bal voor. Mačianskas rent richting de bal. Mačianskas passt de bal in één keer door. Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Manshu bokst de bal weg.

41e minuut.
Mačianskas probeert de bal met de borst te controleren. Mačianskas probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen geeft een hoge lob. Kichak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

44e minuut.
Yunhe geeft de bal voor. Beder kopt de bal weg. Huajian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas onderschept slim de pass. Mačianskas schiet op doel. Manshu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Manshu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 20%, 浪子不回头 80%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 9:0

46e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft een hoge lob. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 10:0

51e minuut.
Cuishan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kichak rent richting de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cuishan speelt de bal door. Kichak rent richting de bal. Kichak passt de bal met de wreef. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mačianskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen rent richting de bal. Zhaojun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristoffersen raakt geblesseerd tijdens het duel. Kristoffersen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 11:0

54e minuut.
Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas geeft de bal voor. Klungelig pakt Kegang de bal. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Borończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Borończyk passt de bal zonder na te denken. Kichak rent richting de bal. Kichak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Jingwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Kichak rent richting de bal. Kichak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kristoffersen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 12:0

58e minuut.
Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen heeft problemen om de bal te vangen. Zhaojun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kristoffersen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kristoffersen kan niet meer verder spelen. Riković komt het veld opgelopen. Xuân Trường met een snel genomen vrije trap. Manshu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 13:0

60e minuut.
Guoxiang kopt de bal weg. Topolus probeert de bal met de borst te controleren. Topolus geeft een lange en hoge pass. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 14:0

62e minuut.
Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas speelt de bal door. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković schiet op doel. Manshu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 15:0

64e minuut.
Beder geeft een lange en hoge pass. Cuishan is nu in balbezit. Riković verovert de bal door een tackle van achteren. Riković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 16:0

66e minuut.
Mačianskas onderschept slim de pass. Mačianskas passt de bal met de wreef. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Manshu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 17:0

69e minuut.
Mirzəzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mirzəzadə geeft de bal voor. Riković kopt de bal weg. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riković met een sublieme pass. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beder passt de bal met de wreef. Riković rent richting de bal. Daar is Riković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 18:0

73e minuut.
Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak geeft de bal voor. Cuishan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković haalt uit met een fantastische trap. Manshu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Yunhe geeft de bal voor. Inworp. Beder met een snelle inworp. Mačianskas is nu in balbezit. Mačianskas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kichak geeft een hoge lob. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas passt de bal zonder na te denken. Riković rent richting de bal. Riković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 19:0

83e minuut.
Riković passt de bal met de wreef. Kichak is nu in balbezit. Cuishan is nu in balbezit. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 20:0

86e minuut.
Daar is Mačianskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačianskas passt de bal in één keer door. Riković rent richting de bal. Riković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 21:0

87e minuut.
Daar is Haiyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoxiang is nu in balbezit. Mačianskas onderschept slim de pass. Mačianskas draait met de bal, schiet en ... Manshu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 22:0

89e minuut.
Borończyk probeert naar een medespeler te passen. Beder is nu in balbezit. Beder passt de bal met de wreef. Riković rent richting de bal. Riković draait met de bal, schiet en ... Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak met een sublieme pass. Manshu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 17%, 浪子不回头 83%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 23:0