Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15701
Zabujcze Strzały Athlone Town A.F.C.
choragiewki Tactiek 8-1-1 * SAFE
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 41.3
excellent Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Ciubotariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selmi probeert de bal aan de voet te houden. Tsoumagas rent richting de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Ciubotariu met de inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Selmi onderschept slim de pass. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 1:0

8e minuut.
Mermigas rent richting de bal. Mermigas geeft een hoge lob. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... Chochołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsoumagas met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 1:1

11e minuut.
Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Mermigas is nu in balbezit. Mermigas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel. Chochołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:1

18e minuut.
Inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dražan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:2

20e minuut.
Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süleymanov is nu in balbezit. Süleymanov geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 2:3

22e minuut.
Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 3:3

25e minuut.
Selmi kopt de bal weg. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu begaat een overtreding. Ciubotariu krijgt een gele kaart. Selmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Selmi wilt de vrije trap nemen. Chochołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Dražan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 3:4

29e minuut.
Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ... Chochołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 4:4

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmi met een snelle inworp. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Selmi rent richting de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Mermigas de bal onder controle te krijgen. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Szmiel komt het veld opgelopen. Couce komt het veld opgelopen. Villagrán komt het veld opgelopen. Medranho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 53%, Athlone Town A.F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 4:4

46e minuut.
Słoma komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Selmi met de inworp. Tsoumagas is nu in balbezit. Tsoumagas speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met de inworp. Selmi is nu in balbezit. Selmi schiet op doel. Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:4

52e minuut.
Inworp. Selmi met een snelle inworp. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Dražan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:5

55e minuut.
Tsoumagas speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Selmi neemt de hoekschop. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dražan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dražan met een snelle inworp. Ciubotariu kan de bal niet met de borst controleren. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 5:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi draait met de bal, schiet en ... Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:6

67e minuut.
Selmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsoumagas probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Dražan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciubotariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsoumagas controleert de bal met de borst. Tsoumagas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 6:7

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerszunowicz komt het veld opgelopen. Ciubotariu met een snelle inworp. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 7:7

73e minuut.
Szmiel is nu in balbezit. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Chochołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 8:7

75e minuut.
Tsoumagas rent richting de bal. Tsoumagas heeft problemen om de bal te vangen. Selmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsoumagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsoumagas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Chochołek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczuka met een snelle inworp. Selmi rent richting de bal. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chochołek trapt de bal weg. Ciubotariu kopt de bal weg. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 9:7

88e minuut.
Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 10:7

89e minuut.
Selmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 53%, Athlone Town A.F.C. 47%.
Zabujcze Strzały - Athlone Town A.F.C. 10:7