Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Eulach Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4402
FC Eulach Lindos Kickers
V1 Tactiek 5 + 3 + 2
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Kaiser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läuppi met de inworp. Gurtner is nu in balbezit. Gurtner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Läuppi de bal. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande geeft een hoge lob. Dürst probeert de bal met de borst te controleren. Dürst schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - Lindos Kickers 1:0

22e minuut.
Steinegger is nu in balbezit. Steinegger probeert naar een medespeler te passen. Dürst rent richting de bal. Ambühl rent richting de bal. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Räss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rezzonico met een sublieme pass. Dürst heeft problemen om de bal te vangen. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel. Räss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - Lindos Kickers 2:0

39e minuut.
Dürst is nu in balbezit. Dürst passt de bal zonder na te denken. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel. Räss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - Lindos Kickers 3:0

40e minuut.
Steinegger passt de bal zonder na te denken. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl passt de bal met de wreef. Dürst rent richting de bal. Dürst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Brügger rent richting de bal. Casagrande speelt de bal door. Ambühl rent richting de bal. Ambühl draait met de bal, schiet en ... Räss probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Portmann de bal. Portmann geeft een lange en hoge pass. Roth krijgt zijn hoofd ertegen. Eisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 43%, Lindos Kickers 57%.
FC Eulach - Lindos Kickers 3:0

61e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi geeft de bal voor. Walz is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Von Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezzonico rent richting de bal. Rezzonico probeert naar een medespeler te passen. Dürst is nu in balbezit. Dürst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rettore geeft een lange en hoge pass. Reinert kopt de bal weg. Steinegger heeft problemen om de bal te vangen. Portmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Portmann haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisner verovert de bal door een tackle van achteren. Eisner met een sublieme pass. Portmann is nu in balbezit. Portmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kaiser met een sublieme pass. Casagrande rent richting de bal. Casagrande geeft de bal voor. Steinegger is nu in balbezit. Steinegger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Steinegger de bal. Dürst rent richting de bal. Dürst passt de bal in één keer door. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - Lindos Kickers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 37%, Lindos Kickers 63%.
FC Eulach - Lindos Kickers 4:0