Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Oppe Berringse Heei
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4571
SV Heusden-Voort Metaleros F.C.
Monte Titano Tactiek Cu3
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 37.7
very good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Ţărus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerardo probeert naar een medespeler te passen. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft een lange en hoge pass. Herder kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gerardo zal de hoekschop nemen. Almunia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Durbin onderschept slim de pass. Durbin passt de bal in één keer door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 1:0

15e minuut.
Merckx met de inworp. Herder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vílchez. Vílchez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hon Wang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ülke rent richting de bal. Ülke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Merckx geeft een lange en hoge pass. Durbin kopt de bal weg. Daar is Slabbinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Marchán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Durbin rent richting de bal. Durbin geeft de bal voor. Vara heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mea Vitali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dehaut met een snelle inworp. Durbin rent richting de bal. Durbin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 2:0

28e minuut.
Zitzlsperger is nu in balbezit. Merckx onderschept slim de pass. Merckx geeft een lange en hoge pass. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 3:0

30e minuut.
Zitzlsperger met de inworp. Herder rent richting de bal. Herder geeft de bal voor. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dehaut met een snelle inworp. Durbin rent richting de bal. Klungelig pakt Durbin de bal. Durbin haalt uit met een fantastische trap. Marchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 4:0

44e minuut.
Dehaut met een snelle inworp. Durbin geeft een lange en hoge pass. Vara kopt de bal weg. Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin schiet op doel. Marchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 48%, Metaleros F.C. 52%.
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 4:0

46e minuut.
Zerpa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Herder passt de bal met de wreef. Merckx is nu in balbezit. Merckx met een sublieme pass. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Marchán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vara met de inworp. Zitzlsperger met een sublieme pass. Daar is Herder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitzlsperger onderschept slim de pass. Zitzlsperger geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Durbin rent richting de bal. Ţărus rent richting de bal. Durbin verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Durbin de bal. Durbin schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Merckx speelt de bal door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap. Marchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Durbin met een sublieme pass. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Marchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 5:0

67e minuut.
Durbin geeft een lange en hoge pass. Merckx kopt de bal weg. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck heeft problemen om de bal te vangen. Slabbinck draait met de bal, schiet en ... Marchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 6:0

68e minuut.
Herder speelt de bal door. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merckx speelt de bal door. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Carqueja met een sublieme pass. Merckx probeert naar een medespeler te passen. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin is nu in balbezit. Durbin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 7:0

77e minuut.
Durbin passt de bal in één keer door. Merckx rent richting de bal. Merckx speelt de bal door. Klungelig pakt Slabbinck de bal. Slabbinck schiet op doel. Marchán bokst de bal weg.

79e minuut.
Vara met de inworp. Zitzlsperger probeert naar een medespeler te passen. Durbin is nu in balbezit. Slabbinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabbinck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 8:0

84e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Vílchez passt de bal met de wreef. Zitzlsperger speelt de bal door. Durbin is nu in balbezit. Durbin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durbin rent richting de bal. Durbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Durbin geeft een hoge lob. Merckx rent richting de bal. Merckx passt de bal in één keer door. Slabbinck is nu in balbezit. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Klungelig pakt Merckx de bal. Slabbinck rent richting de bal. Slabbinck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Heusden-Voort 36%, Metaleros F.C. 64%.
SV Heusden-Voort - Metaleros F.C. 8:0