Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C.Vointa M.K. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8367
F.C.Vointa M.K. FC Kristal Glam
NC-Speed Tactiek amical2
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Vointa M.K. - FC Kristal Glam 0:1

4e minuut.
Zaharescu probeert de bal aan de voet te houden. Roka bereikt de bal nog maar net als eerste. Roka geeft een lange en hoge pass. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Damian met de inworp. Zaharescu met een sublieme pass. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Dobrotă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bărnuţiu met een sublieme pass. Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica speelt de bal door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cârlescu rent richting de bal. Dobrotă onderschept slim de pass. Dobrotă met een sublieme pass. Socol heeft problemen om de bal te vangen. Socol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hasu geeft een hoge lob. Dimofte probeert de bal met de borst te controleren. Dimofte met een sublieme pass. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arhipov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Damian met de inworp. Zaharescu controleert de bal met de borst. Zaharescu speelt de bal door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Vointa M.K. 51%, FC Kristal Glam 49%.
F.C.Vointa M.K. - FC Kristal Glam 0:1

50e minuut.
Zaharescu probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu is nu in balbezit. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu onderschept slim de pass. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharescu met een sublieme pass. Hasu probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu schiet op doel. Arhipov bokst de bal weg.

61e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian probeert naar een medespeler te passen. Papuc rent richting de bal. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zaharescu onderschept slim de pass. Daar is Zaharescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharescu passt de bal zonder na te denken. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... Arhipov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Zanon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanon speelt de bal door. Socol rent richting de bal. Socol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zaharescu passt de bal zonder na te denken. Dimofte rent richting de bal. Dimofte geeft de bal voor. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Arhipov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Zaharescu kopt de bal weg. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte passt de bal in één keer door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papuc kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cârlescu zal de hoekschop nemen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Ciubuc met de inworp. Zaharescu met een sublieme pass. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Vointa M.K. 56%, FC Kristal Glam 44%.
F.C.Vointa M.K. - FC Kristal Glam 0:1