Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Xlashrs Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9356
Xlashrs FC Lary i Penaty
4-3-3 DWAWA Tactiek Reaktancja
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
58.8 gemiddelde waardering 53.2
uitstekend Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Cincă met een snelle inworp. Bùi Dũng speelt de bal door. Pfriem probeert naar een medespeler te passen. Mount is nu in balbezit. Mount haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount passt de bal zonder na te denken. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 1:0

10e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Daar is Honák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount rent richting de bal. Mount haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pfriem verovert de bal door een tackle van achteren. Pfriem met een sublieme pass. Pieniacki speelt de bal door. Cincă is nu in balbezit. Cincă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pieniacki met een snelle inworp. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal met de wreef. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfriem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hristodorescu controleert de bal met de borst. Pfriem met een sublieme pass. Cincă rent richting de bal. Cincă draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 2:0

32e minuut.
Bertossio probeert naar een medespeler te passen. Fekhar heeft problemen om de bal te vangen. Fekhar met een sublieme pass. Daar is González Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Díez geeft een hoge lob. Cihla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Frattini kopt de bal weg. Klungelig pakt González Díez de bal. Pieniacki maakt een afschuwelijke overtreding. Pieniacki krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pfriem maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Fernández Carbajo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 35%, Lary i Penaty 65%.
Xlashrs FC - Lary i Penaty 3:0

46e minuut.
Márkus komt het veld opgelopen. Stellmach komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Fernández Carbajo trapt de bal weg van het doel. Frattini kopt de bal weg. Pieniacki met een sublieme pass. Cincă is nu in balbezit. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Fernández Carbajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki passt de bal zonder na te denken. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 4:0

70e minuut.
Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki geeft een hoge lob. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 5:0

76e minuut.
Mount raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İltan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniacki met een sublieme pass. Aquino geeft de bal voor. İltan springt en kopt de bal. Fernández Carbajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 6:0

82e minuut.
Bùi Dũng probeert naar een medespeler te passen. Pieniacki rent richting de bal. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal zonder na te denken. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Lary i Penaty 7:0

90e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Bùi Dũng is nu in balbezit. Pieniacki rent richting de bal. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 40%, Lary i Penaty 60%.
Xlashrs FC - Lary i Penaty 7:0