Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeszcze Wygramy Farciarze Roku
utrzymanko_1 Tactiek obrona Czestocho
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.1 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen good


9e minuut.
Pancu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rytel is nu in balbezit. Pancu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pancu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Green is nu in balbezit. Rigon controleert de bal met de borst. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - Farciarze Roku 0:1

17e minuut.
Rigon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Green de bal. Pancu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pancu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Myśliszewski passt de bal in één keer door. Renner is nu in balbezit. Gruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszka krijgt een gele kaart. Renner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myśliszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mielniczek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Renner heeft problemen om de bal te vangen. Renner passt de bal met de wreef. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Høgås rent richting de bal. Høgås passt de bal zonder na te denken. Green rent richting de bal. Rytel is nu in balbezit. Rytel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Celentani passt de bal in één keer door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel is nu in balbezit. Rytel haalt uit met een fantastische trap. Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - Farciarze Roku 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 46%, Farciarze Roku 54%.
Jeszcze Wygramy - Farciarze Roku 0:2

56e minuut.
Green is nu in balbezit. Rytel rent richting de bal. Rytel speelt de bal door. Zăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăncescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Zapiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăncescu is nu in balbezit. Zăncescu passt de bal met de wreef. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ecker is nu in balbezit. Høgås onderschept slim de pass. Høgås met een sublieme pass. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green passt de bal met de wreef. Rytel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 52%, Farciarze Roku 48%.
Jeszcze Wygramy - Farciarze Roku 0:2