Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ThuNdeRa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6689
ThunderCats Aiolis
L2 Tactiek CBN3
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 48
very good Schieten very good
excellent Passen adequate
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Cioculescu speelt de bal door. Miqueiros met een sublieme pass. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 1:0

9e minuut.
Dounias geeft een lange en hoge pass. Mackenzie kopt de bal weg. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel. Tsirimokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 2:0

13e minuut.
Koumentakis kopt de bal weg. Dimák met een sublieme pass. Hunyadi speelt de bal door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Tsirimokos bokst de bal weg.

15e minuut.
Tsirimokos probeert naar een medespeler te passen. Lamela kopt de bal weg. Kokorogiannis controleert de bal met de borst. Kokorogiannis schiet op doel. Tsirimokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 3:0

20e minuut.
Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie speelt de bal door. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 4:0

21e minuut.
Lamela probeert naar een medespeler te passen. Dimák rent richting de bal. Dimák met een sublieme pass. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel. Tsirimokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tsirimokos probeert naar een medespeler te passen. Dimák kan de bal niet met de borst controleren. Dilaverakis speelt de bal door. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis springt en kopt de bal. Tsirimokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 5:0

31e minuut.
Dimák passt de bal met de wreef. Miqueiros met een sublieme pass. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Tsirimokos bokst de bal weg. Mackenzie met een sublieme pass. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel. Tsirimokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 6:0

37e minuut.
Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 7:0

38e minuut.
Hunyadi onderschept slim de pass. Hunyadi geeft de bal voor. Dilaverakis probeert de bal met de borst te controleren. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 28%, Aiolis 72%.
ThunderCats - Aiolis 7:0

48e minuut.
Mackenzie kan de bal niet met de borst controleren. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel. Tsirimokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maraslis passt de bal met de wreef. Manias geeft een hoge lob. Koumentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumentakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 7:1

61e minuut.
Mutlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlow geeft een lange en hoge pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsirimokos bokst de bal weg. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 8:1

64e minuut.
Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák geeft een lange en hoge pass. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Maraslis is nu in balbezit. Cioculescu onderschept slim de pass. Koumentakis is nu in balbezit. Koumentakis draait met de bal, schiet en ... Barlocco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 8:2

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamela met de inworp. Dimák rent richting de bal. Dimák geeft een hoge lob. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsirimokos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kavoukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavoukidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimák met een snelle inworp. Lamela geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mackenzie maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsirimokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Aiolis 9:2

88e minuut.
Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal met de wreef. Kanarellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie schiet op doel. Tsirimokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 35%, Aiolis 65%.
ThunderCats - Aiolis 9:2