Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campo di Periferia
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4913
strade di periferia A.C Cardoso
355 c2 Tactiek 442prova
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Rogov onderschept slim de pass. Słoma is nu in balbezit. Słoma passt de bal in één keer door. Rogov heeft problemen om de bal te vangen. Rogov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Graña geeft een lange en hoge pass. Panichpakdi kopt de bal weg. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma haalt uit met een fantastische trap. Vaalma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - A.C Cardoso 1:0

22e minuut.
Gálvölgyi controleert de bal met de borst. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma passt de bal in één keer door. Rogov rent richting de bal. Rogov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Madaleno passt de bal zonder na te denken. Mackett met een sublieme pass. Malicki geeft een hoge lob. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa met een sublieme pass. Sądel is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Littorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 52%, A.C Cardoso 48%.
strade di periferia - A.C Cardoso 1:0

58e minuut.
Facondini geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krídlo stond buitenspel. Basualdo neemt vlug de vrije trap. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilotto komt het veld opgelopen. Jasik komt het veld opgelopen. Bagnatica komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Skočdolesa geeft de bal voor. Sądel geeft een lange en hoge pass. Rogov probeert de bal met de borst te controleren. Graña geeft een hoge lob. Krídlo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agresta komt het veld opgelopen. Bagnatica met de inworp. Madaleno heeft problemen om de bal te vangen. Madaleno geeft de bal voor. Forlì krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio passt de bal in één keer door. Jasik is nu in balbezit. Krídlo verovert de bal door een tackle van achteren. Krídlo schiet op doel. Littorin bokst de bal weg.

71e minuut.
Višňovský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sądel de bal. Jasik rent richting de bal. Krídlo onderschept slim de pass. Krídlo haalt uit met een fantastische trap. Littorin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Sądel is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal rolt over de achterlijn. Olaya komt het veld opgelopen. Majearu komt het veld opgelopen. Tomescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mackett rent richting de bal. Tomescu rent richting de bal. Mackett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackett krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bagnatica geeft de bal voor. Malicki kopt de bal weg. Tomescu rent richting de bal. Tomescu geeft een lange en hoge pass. Olaya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Słoma met een sublieme pass. Rogov is nu in balbezit. Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogov verovert de bal door een tackle van achteren. Rogov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 57%, A.C Cardoso 43%.
strade di periferia - A.C Cardoso 1:0