Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HRM Barca Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6582
HRM Barca Legia Wronki
nowap. Tactiek obrona
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 36.7
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Baquero speelt de bal door. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aspas. Aspas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Wideradzki kopt de bal weg. Pilroth is nu in balbezit. Pilroth geeft de bal voor. Bakmaz probeert de bal aan de voet te houden. Brene krijgt zijn hoofd ertegen. Gregoraci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal. Gregoraci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 1:0

6e minuut.
Martinez passt de bal in één keer door. Pilroth rent richting de bal. Pilroth geeft de bal voor. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen. Yurdal heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilroth passt de bal zonder na te denken. Martinez geeft een lange en hoge pass. Baquero rent richting de bal. Baquero schiet op doel. Gregoraci bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nevrkla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevrkla geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kekseler neemt de hoekschop. Baquero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kekseler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabalanza komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Klungelig pakt Pilroth de bal. Pilroth passt de bal in één keer door. Daar is Wideradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wideradzki geeft de bal voor. Baquero krijgt zijn hoofd ertegen. Gregoraci bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 2:0

29e minuut.
Wideradzki geeft een hoge lob. Godínez kopt de bal weg. Pilroth rent richting de bal. Pilroth geeft de bal voor. Baquero maakt een snoekduik en kopt de bal. Gregoraci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nevrkla rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 3:0

31e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero onderschept slim de pass. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero is nu in balbezit. Baquero schiet op doel. Gregoraci bokst de bal weg.

40e minuut.
Bakmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilroth is nu in balbezit. Pilroth passt de bal met de wreef. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 4:0

41e minuut.
Kiprich rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero schiet op doel. Gregoraci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Martinez geeft de bal voor. Yurdal heeft problemen om de bal te vangen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Gregoraci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 18%, Legia Wronki 82%.
HRM Barca - Legia Wronki 5:0

46e minuut.
Carlín komt het veld opgelopen. Konka komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Betka komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Tabalanza de bal. Baquero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nevrkla. Nevrkla krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Inworp. Penkov komt het veld opgelopen. Satan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Burkot komt het veld opgelopen. Toledo komt het veld opgelopen. Ghişoiu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carlín bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlín geeft een hoge lob. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Satan met een sublieme pass. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene probeert naar een medespeler te passen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel. Gregoraci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 6:0

78e minuut.
Tabalanza speelt de bal door. Ghişoiu speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. Gregoraci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 7:0

86e minuut.
Özdinçer speelt de bal door. Yurdal heeft problemen om de bal te vangen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HRM Barca - Legia Wronki 8:0

88e minuut.
Carlín geeft een lange en hoge pass. Betka is nu in balbezit. Brene onderschept slim de pass. Brene haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HRM Barca 20%, Legia Wronki 80%.
HRM Barca - Legia Wronki 8:0