Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ragges Boys Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 701
Ragges Boys Zinu Nisko
B-laget Tactiek 5-3-2 edit
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 30.4
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Holmström passt de bal zonder na te denken. Friman probeert naar een medespeler te passen. William speelt de bal door. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Petersson rent richting de bal. Petersson speelt de bal door. Friman is nu in balbezit. Daar is Endenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. Lippai bokst de bal weg.

12e minuut.
William met een snelle inworp. Petersson rent richting de bal. Petersson speelt de bal door. Friman rent richting de bal. Friman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Leopoldsson is nu in balbezit. Leopoldsson passt de bal met de wreef. Holmström met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. William zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petersson met een sublieme pass. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
William is nu in balbezit. William geeft een hoge lob. Daar is Friman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Friman draait met de bal, schiet en ... Lippai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Zinu Nisko 1:0

34e minuut.
Szyszka met een snelle inworp. Holmström bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmström passt de bal met de wreef. William rent richting de bal. William geeft de bal voor. Lippai bokst de bal weg.

37e minuut.
Leopoldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopoldsson geeft een lange en hoge pass. Friman kopt de bal weg. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Holmström probeert naar een medespeler te passen. William rent richting de bal. William probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Zinu Nisko 2:0

45e minuut.
Petersson met een sublieme pass. Holmström rent richting de bal. Holmström passt de bal met de wreef. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein schiet op doel. Paal! Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 29%, Zinu Nisko 71%.
Ragges Boys - Zinu Nisko 2:0

46e minuut.
Czejgis komt het veld opgelopen. Antkowiak komt het veld opgelopen. Băcanu komt het veld opgelopen. Pastorczyk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Czejgis met de inworp. Băcanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holmström. Holmström krijgt een gele kaart.

57e minuut.
William passt de bal zonder na te denken. Friman is nu in balbezit. Endenstein rent richting de bal. Friman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Hepşen trapt de bal weg. Holmström probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leopoldsson de bal. Leopoldsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Leopoldsson geeft een hoge lob. Endenstein heeft problemen om de bal te vangen. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel. Lippai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft de bal voor. Endenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman is nu in balbezit. Friman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alarcón passt de bal met de wreef. Petersson rent richting de bal. Petersson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Endenstein de bal. Endenstein draait met de bal, schiet en ... Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 39%, Zinu Nisko 61%.
Ragges Boys - Zinu Nisko 2:0