Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dany Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5084
Dany Kondori
lkl Tactiek 433-sredina
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44 gemiddelde waardering 42.4
solide Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Fakac rent richting de bal. Tupanjanin begaat een overtreding. Fakac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fakac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Maglečić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Konjevoda neemt vlug de vrije trap. Vraz kopt de bal weg. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Coyote is nu in balbezit. Coyote geeft de bal voor. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Konjevoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Kondori 0:1

21e minuut.
Valentényi speelt de bal door. Uchyła controleert de bal met de borst. Vlašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Konjevoda met een harde bal richting middenveld. Fakac kopt de bal weg. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa schiet op doel. Baccetti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dany - Kondori 1:1

28e minuut.
Rosik geeft een hoge lob. Mięśniak is nu in balbezit. Cackowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mięśniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mięśniak kan niet meer verder spelen. Mannoia komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Sasimas speelt de bal door. Ocypa is nu in balbezit. Rosik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocypa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vraz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dany - Kondori 2:1

41e minuut.
Valentényi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlašić de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannoia. Mannoia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 48%, Kondori 52%.
Dany - Kondori 2:1

59e minuut.
Tupanjanin met de inworp. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallas krijgt een gele kaart. Uyterhoeven raakt geblesseerd tijdens het duel. Tupanjanin komt bij de bal en schiet. Gallas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cackowski onderschept slim de pass. Cackowski geeft de bal voor. Tupanjanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Puričević speelt de bal door. Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi passt de bal met de wreef. Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła schiet op doel. Konjevoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gallas onderschept slim de pass. Fakac is nu in balbezit. Fakac speelt de bal door. Ocypa rent richting de bal. Ocypa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven passt de bal met de wreef. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dany 57%, Kondori 43%.
Dany - Kondori 2:1