Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: De Beenbrekers Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5306
De Beenbrekers Rozhevi Poni
532try Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 25.5
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Gaschin is nu in balbezit. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans passt de bal zonder na te denken. Velghe rent richting de bal. Velghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogodelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò verovert de bal door een tackle van achteren. Condrò haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 1:0

6e minuut.
Špirnák passt de bal zonder na te denken. Sese geeft de bal voor. Klungelig pakt Condrò de bal. Condrò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 2:0

8e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese passt de bal zonder na te denken. Velghe is nu in balbezit. Velghe haalt uit met een fantastische trap. Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Inworp. Sese met een snelle inworp. Giamalis geeft de bal voor. Condrò is nu in balbezit. Condrò schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gusev probeert de bal aan de voet te houden. Sese met een sublieme pass. Condrò rent richting de bal. Condrò haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 3:0

15e minuut.
Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe onderschept slim de pass. Puzach bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe onderschept slim de pass. Velghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 4:0

17e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese probeert naar een medespeler te passen. Gaschin is nu in balbezit. Condrò onderschept slim de pass. Condrò schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Puzach heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 5:0

19e minuut.
Lunev is nu in balbezit. Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe geeft de bal voor. Condrò rent richting de bal. Condrò draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bogodelov geeft de bal voor. Vidović kopt de bal weg. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans geeft een hoge lob. Velghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Kusliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Volovyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò verovert de bal door een tackle van achteren. Condrò probeert naar een medespeler te passen. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sese zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Velghe de bal. Velghe schiet op doel. Kusliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 6:0

33e minuut.
Volovyk heeft problemen om de bal te vangen. Giamalis rent richting de bal. Giamalis passt de bal in één keer door. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò haalt uit met een fantastische trap. Kusliy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 24%, Rozhevi Poni 76%.
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 6:0

46e minuut.
Rypan komt het veld opgelopen. Fedyukov komt het veld opgelopen. Kalitvintsev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidović met de inworp. Mijnans speelt de bal door. Condrò is nu in balbezit. Condrò draait met de bal, schiet en ... Fedyukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Szpilka geeft een hoge lob. Condrò kopt de bal weg. Puzach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 7:0

64e minuut.
Gaschin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Velghe de bal onder controle te krijgen. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 8:0

69e minuut.
Sese is nu in balbezit. Sese passt de bal zonder na te denken. Giamalis probeert naar een medespeler te passen. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 9:0

72e minuut.
Velghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volovyk is nu in balbezit. Špirnák met een sublieme pass. Velghe rent richting de bal. Velghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Beenbrekers 30%, Rozhevi Poni 70%.
De Beenbrekers - Rozhevi Poni 9:0