Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Israel Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15963
Israel Nippon
Norge Tactiek 五二三
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
73.5 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slouk met een snelle inworp. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomita bokst de bal weg.

31e minuut.
Slouk passt de bal zonder na te denken. David speelt de bal door. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe haalt uit met een fantastische trap. Tomita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Nippon 1:0

35e minuut.
Slouk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem speelt de bal door. Slouk geeft een lange en hoge pass. Menashe krijgt zijn hoofd ertegen. Tomita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Koga is nu in balbezit. Koga geeft een lange en hoge pass. Daar is Slouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slouk geeft de bal voor. Menashe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 31%, Nippon 69%.
Israel - Nippon 1:0

47e minuut.
Daniel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naruoka met de inworp. Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kina passt de bal zonder na te denken. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka geeft de bal voor. Kurihara maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Israel - Nippon 1:1

55e minuut.
Inworp. Solomon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rehuven met een sublieme pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem met een sublieme pass. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Golan komt het veld opgelopen. Shoshan komt het veld opgelopen. Menashe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een hoge lob. Golan is nu in balbezit. Golan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel - Nippon 2:1

77e minuut.
Ishiju geeft een lange en hoge pass. Daar is Naruoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melixon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naruoka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naruoka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pitusi bokst de bal weg. Paal!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Terada de bal onder controle te krijgen. Watanabe kopt de bal weg. Daar is Ishiju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoshan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Shoshan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terada begaat een overtreding. Shoshan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menashe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shoshan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Golan kopt de bal weg. Shoshan is nu in balbezit. Mijata begaat een overtreding. Shoshan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menashe komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel 35%, Nippon 65%.
Israel - Nippon 2:1