Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sital Suleyman Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5234
Sharvili SC FC INTERNATIONALE
002 Tactiek Dezertorii
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 46.4
uitstekend Schieten uitmuntend
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Şərifoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 1:0

7e minuut.
Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumitrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Paal! Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 1:1

12e minuut.
Tiko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu geeft een lange en hoge pass. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel. Həşimov bokst de bal weg.

17e minuut.
Tiko rent richting de bal. Tiko passt de bal met de wreef. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 1:2

20e minuut.
Şərifoğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Qurbanoğlu stond buitenspel. Chiper maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Brocea geeft de bal voor. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov begaat een overtreding. Orucov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eliauri met een snel genomen vrije trap. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu draait met de bal, schiet en ... Spiridon bokst de bal weg.

38e minuut.
Dəmirov probeert naar een medespeler te passen. Əfəndiyev rent richting de bal. Əfəndiyev probeert naar een medespeler te passen. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Chiper begaat een overtreding. Şərifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orucov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nechită rent richting de bal. Chiper begaat een overtreding. Nechită raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nechită zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne haalt uit met een fantastische trap. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 55%, FC INTERNATIONALE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 2:2

52e minuut.
Rousák passt de bal met de wreef. Seppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppi passt de bal zonder na te denken. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nechită onderschept slim de pass. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Chiper met een sublieme pass. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa geeft een lange en hoge pass. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rousák kopt de bal weg. Coşqun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc haalt uit met een fantastische trap. Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Orucov speelt de bal door. Klungelig pakt Nechită de bal. Nechită geeft een lange en hoge pass. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne haalt uit met een fantastische trap. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Balcewicz geeft de bal voor. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 3:2

69e minuut.
Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu speelt de bal door. Inga probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne schiet op doel. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eliauri rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa geeft een hoge lob. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inga passt de bal in één keer door. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko speelt de bal door. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Əfəndiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 3:3

85e minuut.
Eliauri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne onderschept slim de pass. Anne haalt uit met een fantastische trap. Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nechită is nu in balbezit. Rousák verovert de bal door een tackle van achteren. Rousák probeert naar een medespeler te passen. Seppi rent richting de bal. Seppi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 61%, FC INTERNATIONALE 39%.
Sharvili SC - FC INTERNATIONALE 3:4