Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4564
CSA Steaua 1947 FC Aquarius TITAN
guardiola we got Tactiek n5.1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
20.9 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Milanés verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean geeft een hoge lob. Cudak is nu in balbezit. Cudak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
David passt de bal in één keer door. Vulpeşean geeft een hoge lob. Cudak is nu in balbezit. Cudak draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:1

5e minuut.
Milanés geeft een hoge lob. Inworp. Baretti met een snelle inworp. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:2

10e minuut.
Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:3

13e minuut.
David passt de bal met de wreef. Bosnyák rent richting de bal. Crespo onderschept slim de pass. Crespo draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:4

15e minuut.
Tchúr geeft een hoge lob. Baretti is nu in balbezit. Baretti geeft een hoge lob. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:5

20e minuut.
Baretti verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean geeft de bal voor. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vulpeşean geeft de bal voor. Milanés heeft problemen om de bal te vangen. Cudak is nu in balbezit. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:6

28e minuut.
Baretti rent richting de bal. Baretti geeft een hoge lob. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:7

32e minuut.
Baretti speelt de bal door. Cudak rent richting de bal. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak rent richting de bal. Cudak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vulpeşean kopt de bal weg. Klungelig pakt Tchúr de bal. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rudeanu met de inworp. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală geeft een hoge lob. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean geeft een hoge lob. Meneguzzi bokst de bal weg.

38e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan geeft een lange en hoge pass. David kopt de bal weg. Cudak rent richting de bal. Cudak schiet op doel. De bal raakt de paal. Meneguzzi bokst de bal weg.

43e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft de bal voor. Bocăneală kopt de bal weg. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 80%, FC Aquarius TITAN 20%.
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:7

47e minuut.
Baretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baretti geeft de bal voor. Cudak is nu in balbezit. Cudak draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:8

50e minuut.
David rent richting de bal. Phi Hùng is nu in balbezit. David onderschept slim de pass. David draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rudeanu rent richting de bal. Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală passt de bal met de wreef. Crespo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Cudak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
David passt de bal in één keer door. Vulpeşean rent richting de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:9

58e minuut.
Bocăneală met de inworp. Raiss is nu in balbezit. Vulpeşean onderschept slim de pass. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. David is nu in balbezit. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:10

63e minuut.
Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală passt de bal met de wreef. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Onofrei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bocăneală geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:11

66e minuut.
Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:12

68e minuut.
Stan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tchúr de bal. Cudak rent richting de bal. Cudak heeft problemen om de bal te vangen. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:13

70e minuut.
Baretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David is nu in balbezit. David geeft een lange en hoge pass. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak met een sublieme pass. Daar is Bosnyák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
David kopt de bal weg. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak schiet op doel. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:14

79e minuut.
Zolowski passt de bal zonder na te denken. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Hùng is nu in balbezit. Cudak verovert de bal door een tackle van achteren. Cudak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:15

81e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Crespo onderschept slim de pass. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo rent richting de bal. Crespo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:16

89e minuut.
David heeft problemen om de bal te vangen. Phi Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean schiet op doel. Meneguzzi bokst de bal weg. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 78%, FC Aquarius TITAN 22%.
CSA Steaua 1947 - FC Aquarius TITAN 0:17