Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lwy Kleosin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3549
Lwy Kleosin F.C. Pelagonia
x-4 Tactiek 4-3-3 ATT
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 28.9
formidable Schieten average
very good Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Georgio de bal. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Haciej onderschept slim de pass. Haciej geeft een lange en hoge pass. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola onderschept slim de pass. Kopola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Haciej speelt de bal door. Daar is Szafarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafarz speelt de bal door. Daar is Kopola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cid onderschept slim de pass. Cid speelt de bal door. Kopola is nu in balbezit. Kopola haalt uit met een fantastische trap. Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 1:0

11e minuut.
Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafarz passt de bal in één keer door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 2:0

12e minuut.
Georgio rent richting de bal. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bargwanna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopola is nu in balbezit. Kopola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka passt de bal met de wreef. Kopola rent richting de bal. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka passt de bal zonder na te denken. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola draait met de bal, schiet en ... Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 3:0

25e minuut.
Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri verovert de bal door een tackle van achteren. Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cid passt de bal zonder na te denken. Mansouri rent richting de bal. Mansouri met een sublieme pass. Kopola is nu in balbezit. Kopola haalt uit met een fantastische trap. Panovski bokst de bal weg.

29e minuut.
Tiutiunikas kopt de bal weg. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas rent richting de bal. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 4:0

31e minuut.
Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason begaat een overtreding. Szafarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haciej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tiutiunikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 5:0

32e minuut.
Çiftja kopt de bal weg. Strzałka met een sublieme pass. Daar is Kopola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 6:0

33e minuut.
Coyne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McManus komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mansouri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiutiunikas rent richting de bal. Hunter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tiutiunikas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopola neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 7:0

43e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka passt de bal met de wreef. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola haalt uit met een fantastische trap. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 28%, F.C. Pelagonia 72%.
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 8:0

46e minuut.
Gomez komt het veld opgelopen. Shukhovtsev komt het veld opgelopen. Rudnik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mason is nu in balbezit. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka speelt de bal door. Kopola is nu in balbezit. Kopola schiet op doel. Panovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 9:0

50e minuut.
Gomez met een snelle inworp. Cid is nu in balbezit. Cid passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas haalt uit met een fantastische trap. Panovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 10:0

54e minuut.
Strzałka met een sublieme pass. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas passt de bal zonder na te denken. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gomez geeft een lange en hoge pass. McManus kopt de bal weg. Mansouri met een sublieme pass. Kopola is nu in balbezit. Kopola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Ankjær komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær speelt de bal door. Kopola rent richting de bal. Kopola draait met de bal, schiet en ... Bargwanna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 11:0

65e minuut.
Mason passt de bal in één keer door. Shukhovtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev geeft een hoge lob. Kopola is nu in balbezit. Kopola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Strzałka passt de bal zonder na te denken. Ankjær rent richting de bal. Roman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roman krijgt een gele kaart. Ankjær raakt geblesseerd tijdens het duel. Ankjær neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 12:0

72e minuut.
Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka geeft een hoge lob. Kopola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 13:0

77e minuut.
Hunter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansouri met een snelle inworp. Klungelig pakt Ankjær de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 14:0

80e minuut.
Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Kopola is nu in balbezit. Kopola schiet op doel. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Strzałka met een sublieme pass. Kopola is nu in balbezit. Mason probeert naar een medespeler te passen. Cid geeft een hoge lob. Ankjær maakt een snoekduik en kopt de bal. Panovski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mansouri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ankjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 30%, F.C. Pelagonia 70%.
Lwy Kleosin - F.C. Pelagonia 14:0