Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: vordamm Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8005
vordamm Victoria Słupsk
2ligabis3 Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Bukarica passt de bal met de wreef. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche probeert naar een medespeler te passen. Menashe is nu in balbezit. Menashe haalt uit met een fantastische trap. Stożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Stożek niet meer kan verder spelen. Menashe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:1

5e minuut.
Edirneli passt de bal zonder na te denken. Gubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubiec geeft een hoge lob. Salomone rent richting de bal. Salomone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:2

8e minuut.
Perozzi geeft een hoge lob. Fernández Juan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grabarkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menashe rent richting de bal. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:3

9e minuut.
Salomone geeft een lange en hoge pass. Edirneli is nu in balbezit. Edirneli geeft een hoge lob. Menashe rent richting de bal. Menashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:4

11e minuut.
Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal met de wreef. Menashe rent richting de bal. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:5

13e minuut.
Bukarica met een sublieme pass. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe passt de bal zonder na te denken. Salomone rent richting de bal. Salomone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:6

14e minuut.
Bertoche geeft de bal voor. Oprea speelt de bal door. Daar is Dwulicy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe rent richting de bal. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:7

15e minuut.
Garthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff passt de bal met de wreef. Dwulicy heeft problemen om de bal te vangen. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:8

15e minuut.
Salomone passt de bal in één keer door. Edirneli rent richting de bal. Edirneli geeft een hoge lob. Menashe rent richting de bal. Menashe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:9

18e minuut.
Bukarica passt de bal met de wreef. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli geeft de bal voor. Menashe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:10

21e minuut.
Dedu rent richting de bal. Edirneli onderschept slim de pass. Edirneli geeft een hoge lob. Salomone rent richting de bal. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:11

21e minuut.
Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan passt de bal met de wreef. Dwulicy rent richting de bal. Menashe onderschept slim de pass. Menashe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bukarica geeft een hoge lob. Daar is Salomone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednorz is nu in balbezit. Salomone verovert de bal door een tackle van achteren. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:12

25e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dwulicy de bal. Menashe is nu in balbezit. Menashe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:13

27e minuut.
Salomone is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Edirneli neemt de hoekschop. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:14

29e minuut.
Bertoche geeft de bal voor. Salomone kopt de bal weg. Bukarica rent richting de bal. Menashe is nu in balbezit. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:15

30e minuut.
Edirneli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukarica geeft de bal voor. Daar is Bednorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:16

31e minuut.
Garthoff heeft problemen om de bal te vangen. Garthoff passt de bal in één keer door. Machairitsas is nu in balbezit. Salomone onderschept slim de pass. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:17

34e minuut.
Dwulicy geeft een hoge lob. Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal in één keer door. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:18

36e minuut.
Gubiec geeft de bal voor. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli heeft problemen om de bal te vangen. Edirneli geeft een hoge lob. Menashe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:19

38e minuut.
Aranda geeft de bal voor. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche geeft een hoge lob. Salomone rent richting de bal. Salomone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bukarica kopt de bal weg. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe passt de bal met de wreef. Salomone is nu in balbezit. Salomone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:20

42e minuut.
Aranda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukarica met een snelle inworp. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:21

44e minuut.
Bednorz geeft de bal voor. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli passt de bal zonder na te denken. Menashe is nu in balbezit. Menashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 82%, Victoria Słupsk 18%.
vordamm - Victoria Słupsk 0:22

48e minuut.
Edirneli met een snelle inworp. Bukarica heeft problemen om de bal te vangen. Bukarica geeft een hoge lob. Menashe heeft problemen om de bal te vangen. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:23

49e minuut.
Edirneli heeft problemen om de bal te vangen. Edirneli speelt de bal door. Salomone is nu in balbezit. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:24

50e minuut.
Edirneli speelt de bal door. Bukarica is nu in balbezit. Bukarica geeft een lange en hoge pass. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:25

54e minuut.
Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche geeft een lange en hoge pass. Daar is Bednorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menashe is nu in balbezit. Menashe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dedu kopt de bal weg. Rosenberg met een sublieme pass. Edirneli geeft een lange en hoge pass. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:26

56e minuut.
Edirneli is nu in balbezit. Edirneli geeft een lange en hoge pass. Menashe rent richting de bal. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:27

58e minuut.
Gubiec rent richting de bal. Gubiec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machairitsas de bal. Menashe rent richting de bal. Menashe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:28

59e minuut.
Bârlădeanu speelt de bal door. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda passt de bal met de wreef. Salomone is nu in balbezit. Salomone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:29

62e minuut.
Menashe passt de bal met de wreef. Daar is Edirneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edirneli passt de bal in één keer door. Bukarica geeft de bal voor. Salomone krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bukarica passt de bal met de wreef. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Edirneli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edirneli geeft de bal voor. Menashe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:30

67e minuut.
Gubiec geeft de bal voor. Edirneli rent richting de bal. Edirneli passt de bal zonder na te denken. Salomone is nu in balbezit. Salomone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:31

68e minuut.
Tutka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Tutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoche is nu in balbezit. Bertoche passt de bal zonder na te denken. Salomone is nu in balbezit. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:32

71e minuut.
Żłobiński komt het veld opgelopen. Rescia komt het veld opgelopen. Mironowicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor geeft een hoge lob. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:33

74e minuut.
Machairitsas passt de bal in één keer door. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perozzi. Perozzi krijgt een gele kaart. Salomone raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mironowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:34

77e minuut.
Rescia is nu in balbezit. Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone is nu in balbezit. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:35

81e minuut.
Żłobiński kopt de bal weg. Daar is Bukarica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukarica met een sublieme pass. Rescia is nu in balbezit. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:36

83e minuut.
Bukarica schiet op doel. Dwulicy kopt de bal weg. Daar is Bednorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescia rent richting de bal. Rescia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:37

84e minuut.
Machairitsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Machairitsas passt de bal in één keer door. Edirneli speelt de bal door. Bukarica is nu in balbezit. Bukarica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dwulicy is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Dwulicy geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:38

87e minuut.
Bukarica rent richting de bal. Bukarica passt de bal met de wreef. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomone rent richting de bal. Salomone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:39

88e minuut.
Dwulicy rent richting de bal. Mironowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironowicz passt de bal in één keer door. Salomone is nu in balbezit. Salomone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vordamm - Victoria Słupsk 0:40

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vordamm 81%, Victoria Słupsk 19%.
vordamm - Victoria Słupsk 0:40