Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Petarda
4-3-3 atak Tactiek nowa04wol
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 42.9
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz is nu in balbezit. Majkowski rent richting de bal. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szandarowski met een sublieme pass. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz schiet op doel. Chodakiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Panek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz onderschept slim de pass. Wołowicz geeft een hoge lob. Majkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Piasecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek probeert naar een medespeler te passen. Wołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Petarda 0:1

26e minuut.
Szandarowski passt de bal zonder na te denken. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz passt de bal in één keer door. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Petarda 0:2

27e minuut.
Majkowski geeft de bal voor. Szluga onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szandarowski met de inworp. Wołowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wołowicz onderschept slim de pass. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 68%, Petarda 32%.
Ano Crew - Petarda 0:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez komt het veld opgelopen. Güngören komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Piasecki met een harde bal richting middenveld. Gutiérrez kopt de bal weg. Wołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören rent richting de bal. Güngören schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bajzert stond buitenspel. Valerie komt het veld opgelopen. Raynanku komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Bajzert. Goede buitenspelval van de verdediging. Nelkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Güngören rent richting de bal. Pelle is nu in balbezit. Güngören verovert de bal door een tackle van achteren. Wołowicz is nu in balbezit. Wołowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wołowicz rent richting de bal. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Güngören rent richting de bal. Güngören haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mâţea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelle met de inworp. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Petarda 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 57%, Petarda 43%.
Ano Crew - Petarda 1:2