Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Autistas FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 7174
Autistas FC The Slayers ©
GK+2 Tactiek 2vs2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 57.1
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Faliński met een snelle inworp. Faliński rent richting de bal. Barrena verovert de bal door een tackle van achteren. Barrena geeft de bal voor. Siewierski springt en kopt de bal. Purăveţ bokst de bal weg.

22e minuut.
MacAulay speelt de bal door. Siewierski rent richting de bal. Villafane rent richting de bal. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft een hoge lob. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski schiet op doel. Purăveţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - The Slayers © 1:0

31e minuut.
Wilczyński met een sublieme pass. Faliński is nu in balbezit. Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft een hoge lob. Siewierski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ speelt de bal door. Faliński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 48%, The Slayers © 52%.
Autistas FC - The Slayers © 1:0

49e minuut.
Inworp. Heydərli met een snelle inworp. Klungelig pakt Villafane de bal. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. Purăveţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sobrino Sáez speelt de bal door. Klungelig pakt Victorino de bal. Victorino geeft een lange en hoge pass. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Villafane geeft een hoge lob. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli verovert de bal door een tackle van achteren. Villafane verovert de bal door een tackle van achteren. Villafane draait met de bal, schiet en ... Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villafane rent richting de bal. Villafane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Faliński rent richting de bal. Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft de bal voor. Siewierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Purăveţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - The Slayers © 2:0

67e minuut.
Nicodin is nu in balbezit. Nicodin geeft de bal voor. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinesi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Villafane met een sublieme pass. Miszczak is nu in balbezit. Heydərli is nu in balbezit. Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak schiet op doel. Del Angel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Autistas FC - The Slayers © 2:1

80e minuut.
Wilczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siewierski. Wilczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilczyński met een snel genomen vrije trap. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərli onderschept slim de pass. Heydərli geeft de bal voor. Siewierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Purăveţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Heydərli probeert naar een medespeler te passen. Özbilgin is nu in balbezit. Özbilgin geeft een lange en hoge pass. Heydərli is nu in balbezit. Heydərli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autistas FC 41%, The Slayers © 59%.
Autistas FC - The Slayers © 2:1