Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Young Power Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3070
Young Power Marajoara F C
1 Tactiek Palmeiras 523xx
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 41.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
matig Verdedigen goed


8e minuut.
Zawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Opat is nu in balbezit. Opat passt de bal in één keer door. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen haalt uit met een fantastische trap. Zawiślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bystranowski heeft problemen om de bal te vangen. Malik is nu in balbezit. Malik passt de bal met de wreef. Yakışıklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakışıklı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszczak passt de bal in één keer door. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska schiet op doel. Ceuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Malik rent richting de bal. Muguruza bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Malik draait met de bal, schiet en ... Ceuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Marajoara F C 1:0

23e minuut.
Mairena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bystranowski rent richting de bal. Bystranowski geeft een hoge lob. Opat is nu in balbezit. Opat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. El-Sawy is nu in balbezit. El-Sawy passt de bal met de wreef. Malik is nu in balbezit. Malik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Marajoara F C 2:0

41e minuut.
Kuszczak rent richting de bal. Bystranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuszczak. Kuszczak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Yakışıklı met een sublieme pass. Malik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotuniak. Malik raakt geblesseerd tijdens het duel. Căpusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 57%, Marajoara F C 43%.
Young Power - Marajoara F C 2:0

46e minuut.
Stono komt het veld opgelopen. Pruna komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nikody geeft een hoge lob. Mairena kan de bal niet met de borst controleren. Căpusa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Căpusa krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Stono kopt de bal weg. Bystranowski rent richting de bal. Bystranowski passt de bal zonder na te denken. Opat is nu in balbezit. Opat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Opat is nu in balbezit. Opat geeft een lange en hoge pass. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen schiet op doel. Zawiślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Power - Marajoara F C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Power 57%, Marajoara F C 43%.
Young Power - Marajoara F C 2:1