Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Team Wrocław Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4694
Team Wrocław Fulham FC
fif3 Tactiek Corner
56% Balbezit 44%
9% Spel op eigen helft 91%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 27.2
brilliant Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Yağız rent richting de bal. Yağız speelt de bal door. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 1:0

3e minuut.
Aguas probeert naar een medespeler te passen. Hernandez kopt de bal weg. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 2:0

4e minuut.
Tainio passt de bal in één keer door. Inworp. Ciurea met de inworp. Aparicio rent richting de bal. Aparicio speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 3:0

5e minuut.
Yağız rent richting de bal. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 4:0

8e minuut.
Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Aguas probeert naar een medespeler te passen. Hernandez kopt de bal weg. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aguas met een harde bal richting middenveld. Ciurea met een sublieme pass. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienciała rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 5:0

11e minuut.
Inworp. Ciurea met een snelle inworp. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 6:0

12e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Yağız rent richting de bal. Yağız speelt de bal door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kirsch geeft een hoge lob. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciurea neemt de hoekschop. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 7:0

18e minuut.
Klungelig pakt Yağız de bal. Yağız passt de bal in één keer door. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Sørlie passt de bal zonder na te denken. Aparicio met een sublieme pass. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 8:0

20e minuut.
Lonati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienciała. Lonati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lonati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirsch kopt de bal weg. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 9:0

22e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Yağız met een sublieme pass. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała schiet op doel. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ciurea met een snelle inworp. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal met de wreef. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 10:0

30e minuut.
Aparicio passt de bal in één keer door. Yağız met een sublieme pass. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 11:0

32e minuut.
Kirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsch speelt de bal door. Cienciała controleert de bal met de borst. Cienciała schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 12:0

34e minuut.
Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 13:0

35e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 14:0

36e minuut.
Inworp. Ciurea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio geeft de bal voor. Cienciała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 15:0

38e minuut.
Zosimas probeert naar een medespeler te passen. Bones bereikt de bal nog maar net als eerste. Bones passt de bal zonder na te denken. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Kirsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 16:0

40e minuut.
Cienciała speelt de bal door. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 17:0

42e minuut.
Yağız probeert naar een medespeler te passen. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 18:0

43e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez met een sublieme pass. Gruppetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 19:0

44e minuut.
Zosimas met een sublieme pass. Yağız is nu in balbezit. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 7%, Fulham FC 93%.
Team Wrocław - Fulham FC 19:0

46e minuut.
Hernandez speelt de bal door. Tainio probeert de bal aan de voet te houden. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 20:0

47e minuut.
Cienciała passt de bal met de wreef. Yağız rent richting de bal. Yağız passt de bal zonder na te denken. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ciurea speelt de bal door. Yağız speelt de bal door. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 21:0

53e minuut.
Bones is nu in balbezit. Bones passt de bal met de wreef. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 22:0

55e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Yağız is nu in balbezit. Yağız met een sublieme pass. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Yağız de bal. Zagdański speelt de bal door. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 23:0

57e minuut.
Josefík speelt de bal door. Yağız rent richting de bal. Yağız passt de bal in één keer door. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 24:0

60e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız met een sublieme pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 25:0

61e minuut.
Cienciała speelt de bal door. Yağız is nu in balbezit. Yağız speelt de bal door. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 26:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciurea met een snelle inworp. Aparicio geeft de bal voor. Cienciała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 27:0

64e minuut.
Yağız is nu in balbezit. Yağız speelt de bal door. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 28:0

65e minuut.
Richardson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciurea met de inworp. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Bones met een sublieme pass. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 29:0

69e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Bones speelt de bal door. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 30:0

72e minuut.
Cienciała passt de bal in één keer door. Zagdański met een sublieme pass. Yağız speelt de bal door. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienciała schiet op doel. Aguas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 31:0

74e minuut.
Aguas met een harde bal richting middenveld. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 32:0

75e minuut.
Kirsch passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 33:0

77e minuut.
Kirsch onderschept slim de pass. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 34:0

79e minuut.
Ciurea met een snelle inworp. Aparicio met een sublieme pass. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel. Aguas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dean de bal. Dean geeft een lange en hoge pass. Cienciała rent richting de bal. Cienciała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 35:0

80e minuut.
Ciurea met de inworp. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio passt de bal in één keer door. Cienciała rent richting de bal. Cienciała draait met de bal, schiet en ... Aguas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 36:0

82e minuut.
Aparicio passt de bal zonder na te denken. Bones is nu in balbezit. Bones passt de bal zonder na te denken. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 37:0

85e minuut.
Aguas met de inworp. Yağız rent richting de bal. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 38:0

87e minuut.
Bones probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała rent richting de bal. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 39:0

88e minuut.
Tainio speelt de bal door. Daar is Cienciała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tainio begaat een overtreding. Cienciała wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cienciała kan niet meer verder spelen. Stričević komt het veld opgelopen. Aparicio met een snel genomen vrije trap. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yağız is nu in balbezit. Yağız passt de bal in één keer door. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Wrocław - Fulham FC 40:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Wrocław 10%, Fulham FC 90%.
Team Wrocław - Fulham FC 40:0