Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5499
Henley Hawks KS Rezerwa
Let`s Do It Tactiek 4-1-3-2 wysoko
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
51.1 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Silaghi met de inworp. Mauês bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês passt de bal met de wreef. Hâldan heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Airich is nu in balbezit. Mauês onderschept slim de pass. Mauês draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tekerlekçi passt de bal zonder na te denken. Hâldan is nu in balbezit. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bendtner is nu in balbezit. Bendtner geeft een hoge lob. Szerszeń probeert de bal aan de voet te houden. Mauês bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Strickland rent richting de bal. Boschetti onderschept slim de pass. Boschetti met een sublieme pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Boschetti rent richting de bal. Prusik maakt een afschuwelijke overtreding. Boschetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boschetti met een snel genomen vrije trap. Hâldan controleert de bal met de borst. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - KS Rezerwa 0:1

29e minuut.
Tekerlekçi probeert naar een medespeler te passen. Balotti rent richting de bal. Balotti geeft een hoge lob. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Airich geeft een hoge lob. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Mauês rent richting de bal. Mauês schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - KS Rezerwa 0:2

37e minuut.
Bendtner geeft de bal voor. Sinclaire rent richting de bal. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - KS Rezerwa 0:3

40e minuut.
Pieniążek geeft de bal voor. Prusik is nu in balbezit. Prusik passt de bal in één keer door. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tekerlekçi probeert de bal met de borst te controleren. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 70%, KS Rezerwa 30%.
Henley Hawks - KS Rezerwa 0:3

46e minuut.
Bajron komt het veld opgelopen. Glavina komt het veld opgelopen. Heinbockel komt het veld opgelopen. Stafidă komt het veld opgelopen. Stiles komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Airich probeert de bal aan de voet te houden. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Tupí is nu in balbezit. Tupí schiet op doel. Bulthuis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Stiles passt de bal met de wreef. Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel passt de bal zonder na te denken. Stafidă rent richting de bal. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Heinbockel passt de bal in één keer door. Stafidă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinclaire. Sinclaire krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bendtner onderschept slim de pass. Bendtner passt de bal zonder na te denken. Heinbockel probeert de bal aan de voet te houden. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupí schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 55%, KS Rezerwa 45%.
Henley Hawks - KS Rezerwa 0:3