Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Els aromes
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7504
Peterrets de Tarragona Chuck Norris FC
rombo meva Tactiek Prem_OCT33
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
50.6 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Keane controleert de bal met de borst. Pastor rent richting de bal. Duffy is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Birillo geeft een lange en hoge pass. Verhé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioan is nu in balbezit. Ioan draait met de bal, schiet en ... Valera Espín probeert de bal aan de voet te houden. Çevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawłowski geeft een lange en hoge pass. Duffy kopt de bal weg. Beckһam rent richting de bal. Beckһam geeft een lange en hoge pass. Scholes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... Szulc probeert de bal aan de voet te houden. Dawes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Buitenspel voor Ioan. Goede buitenspelval van de verdediging. Zaldívar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Muñoz Pérez kopt de bal weg. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Charciarek met de inworp. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś passt de bal in één keer door. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. Paal! Dawes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pawłowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pastor rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Duffy ... Strafschop! Pastor raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołoś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chuck Norris FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 38%, Chuck Norris FC 62%.
Peterrets de Tarragona - Chuck Norris FC 1:0

54e minuut.
Birillo kopt de bal weg. Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan onderschept slim de pass. Ioan schiet op doel. Çevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - Chuck Norris FC 1:1

63e minuut.
Ingram kopt de bal weg. Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal zonder na te denken. Ioan is nu in balbezit. Ioan schiet op doel. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Wong is nu in balbezit. Wong geeft een lange en hoge pass. Scholes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Higgins kopt de bal weg. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wong de bal. Wong schiet op doel. Çevik bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altuna komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy geeft de bal voor. Ioan rent richting de bal. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Çevik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - Chuck Norris FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 54%, Chuck Norris FC 46%.
Peterrets de Tarragona - Chuck Norris FC 1:2