Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1273
VincentVan.org cracks2015
nova5 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli met een sublieme pass. Prado onderschept slim de pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Yiğitsoy kopt de bal weg. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 1:0

6e minuut.
Torrisi geeft de bal voor. Martí probeert de bal aan de voet te houden. Pfenniger kopt de bal weg. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 2:0

9e minuut.
Oworuszko is nu in balbezit. Oworuszko geeft een hoge lob. Yiğitsoy met een sublieme pass. González Márquez is nu in balbezit. González Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 3:0

21e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Pfenniger speelt de bal door. Ağabəyli speelt de bal door. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Prado geeft de bal voor. Daar is Montano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger geeft een hoge lob. González Márquez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 4:0

26e minuut.
Ağabəyli geeft een hoge lob. Fernández speelt de bal door. Yiğitsoy kopt de bal weg. González Márquez is nu in balbezit. González Márquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ağabəyli speelt de bal door. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy met een sublieme pass. González Márquez probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 6:0

31e minuut.
Prado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağabəyli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González Márquez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pfenniger geeft een hoge lob. Yiğitsoy kopt de bal weg. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 7:0

35e minuut.
Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 8:0

36e minuut.
Kaktus met een sublieme pass. Filipek rent richting de bal. Filipek geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. González Márquez rent richting de bal. González Márquez draait met de bal, schiet en ... Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 9:0

36e minuut.
Espinosa speelt de bal door. Montano met een sublieme pass. Rofes heeft problemen om de bal te vangen. González Márquez onderschept slim de pass. González Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez schiet op doel. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 10:0

38e minuut.
Daar is Montano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński passt de bal in één keer door. González Márquez heeft problemen om de bal te vangen. González Márquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gwidon rent richting de bal. Gwidon passt de bal zonder na te denken. Ağabəyli met een sublieme pass. González Márquez rent richting de bal. González Márquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Prado is nu in balbezit. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 11:0

45e minuut.
Gwidon passt de bal zonder na te denken. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger passt de bal zonder na te denken. González Márquez rent richting de bal. González Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. González Márquez rent richting de bal. González Márquez haalt uit met een fantastische trap. Fernández bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 11%, cracks2015 89%.
VincentVan.org - cracks2015 11:0

48e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez is nu in balbezit. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. González Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 12:0

50e minuut.
González Márquez geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński probeert de bal aan de voet te houden. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ağabəyli met de inworp. Jaroszyński kan de bal niet met de borst controleren. Jaroszyński met een sublieme pass. González Márquez is nu in balbezit. González Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 13:0

62e minuut.
Torrisi is nu in balbezit. Torrisi passt de bal met de wreef. Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli geeft de bal voor. Prado heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ağabəyli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez haalt uit met een fantastische trap. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 14:0

71e minuut.
Gwidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwidon passt de bal met de wreef. Daar is González Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Márquez schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 15:0

73e minuut.
Yiğitsoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Carbonell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jaroszyński neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 16:0

76e minuut.
Jaroszyński is nu in balbezit. González Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rofes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Márquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yiğitsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Filipek rent richting de bal. Filipek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prado de bal. González Márquez rent richting de bal. González Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. González Márquez rent richting de bal. González Márquez schiet op doel. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - cracks2015 17:0

84e minuut.
Torrisi is nu in balbezit. Kaktus rent richting de bal. Kaktus geeft een lange en hoge pass. González Márquez is nu in balbezit. González Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Montano met een sublieme pass. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko geeft een hoge lob. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Pfenniger kopt de bal weg. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
González Márquez is nu in balbezit. González Márquez met een sublieme pass. Carbonell is nu in balbezit. Jaroszyński onderschept slim de pass. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pfenniger passt de bal met de wreef. Torrisi rent richting de bal. Torrisi probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 20%, cracks2015 80%.
VincentVan.org - cracks2015 17:0