Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. FRONTIERA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3732
F.C. FRONTIERA deportivo pitesti
4-3-3 Tactiek test
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Nuţiu probeert naar een medespeler te passen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włudarczyk krijgt een gele kaart. Albuşel raakt geblesseerd tijdens het duel. Idoraş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldinas springt en kopt de bal. Vilter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0

15e minuut.
Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel is nu in balbezit. Goldinas rent richting de bal. Goldinas schiet op doel. Vilter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:0

21e minuut.
Dugardein probeert naar een medespeler te passen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi speelt de bal door. Bednarz is nu in balbezit. Bednarz haalt uit met een fantastische trap. Choony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Maćkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levi rent richting de bal. Levi met een sublieme pass. Dugardein heeft problemen om de bal te vangen. Dugardein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:1

25e minuut.
Daar is Csáky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldinas speelt de bal door. Czwonka met een sublieme pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Vilter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czwonka met de inworp. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli geeft een lange en hoge pass. Albuşel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

33e minuut.
Rudnicki geeft een lange en hoge pass. Włudarczyk rent richting de bal. Goldinas onderschept slim de pass. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 3:1

45e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Nuţiu rent richting de bal. Albuşel rent richting de bal. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 59%, deportivo pitesti 41%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 3:1

48e minuut.
Idoraş passt de bal met de wreef. Goldinas is nu in balbezit. Goldinas passt de bal zonder na te denken. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 4:1

52e minuut.
Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky onderschept slim de pass. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 5:1

59e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos geeft een hoge lob. Levi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
Korpalski speelt de bal door. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Câmpeanu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Czwonka met de inworp. Câmpeanu is nu in balbezit. Bəşirli onderschept slim de pass. Bəşirli geeft een lange en hoge pass. Albuşel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Belluscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluscio passt de bal in één keer door. Bednarz rent richting de bal. Bednarz passt de bal met de wreef. Levi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Câmpeanu met de inworp. Bastos rent richting de bal. Bastos passt de bal in één keer door. Dugardein rent richting de bal. Dugardein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 55%, deportivo pitesti 45%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 5:1