Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ÇAĞGÜCÜFK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2617
ÇAĞGÜCÜFK DEVILMANS
Attack Tactiek esas
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 39.2
uitstekend Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Armas geeft een lange en hoge pass. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Küntzel rent richting de bal. Uran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Küntzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oehrli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pellegrino passt de bal in één keer door. Frey rent richting de bal. Frey passt de bal in één keer door. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Phúc Duy met een harde bal richting middenveld. Armas probeert naar een medespeler te passen. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel geeft de bal voor. Mudri maakt een snoekduik en kopt de bal. Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delorenzi rent richting de bal. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 1:0

20e minuut.
Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 2:0

30e minuut.
Iaboni is nu in balbezit. Iaboni passt de bal in één keer door. Daar is Dalea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni haalt uit met een fantastische trap. Lena bokst de bal weg.

31e minuut.
Dracula geeft een hoge lob. Delorenzi kopt de bal weg. Mudri controleert de bal met de borst. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Phúc Duy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 3:0

37e minuut.
Küntzel rent richting de bal. Uran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uran geeft een hoge lob. Iaboni is nu in balbezit. Iaboni draait met de bal, schiet en ... Lena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Iaboni verovert de bal door een tackle van achteren. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap. Dracula probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 38%, DEVILMANS 62%.
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 3:1

47e minuut.
Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Díez kan niet meer verder spelen. Göçer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dalea kan de bal niet met de borst controleren. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński passt de bal in één keer door. Iaboni rent richting de bal. Iaboni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Uran passt de bal met de wreef. Daar is Göçer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dracula is nu in balbezit. Göçer onderschept slim de pass. Göçer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lena trapt de bal weg van het doel. Frey kopt de bal weg. Daar is Balıkesirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Frey passt de bal zonder na te denken. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel geeft een hoge lob. Oehrli springt en kopt de bal. Phúc Duy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Armas passt de bal met de wreef. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel geeft een hoge lob. Mudri is nu in balbezit. Mudri draait met de bal, schiet en ... Phúc Duy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mazzuia geeft een lange en hoge pass. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel passt de bal met de wreef. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 41%, DEVILMANS 59%.
ÇAĞGÜCÜFK - DEVILMANS 3:1