Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: śpiochy ultras Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4068
.V. KS Lotnik 1997 Poznań
stand Tactiek 442
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Buzilo is nu in balbezit. Presley rent richting de bal. Kosynier speelt de bal door. Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Presley is nu in balbezit. Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier passt de bal in één keer door. Piętaszek heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Buzilo rent richting de bal. Buzilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mena de bal. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

19e minuut.
Rugberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albarrán met de inworp. Kosynier geeft een hoge lob. Piętaszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Stamoulakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Boros kopt de bal weg. Berrazueta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azadov. Berrazueta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berrazueta kan niet meer verder spelen. Kropáček komt het veld opgelopen. Šteta met een snel genomen vrije trap. Piętaszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Stamoulakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kosynier met een sublieme pass. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oehlers de bal onder controle te krijgen. Piętaszek is nu in balbezit. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamoulakis met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Macho de bal. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Šteta passt de bal met de wreef. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek passt de bal in één keer door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán geeft een hoge lob. Piętaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buzilo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .V. 35%, KS Lotnik 1997 Poznań 65%.
.V. - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

49e minuut.
Buzilo schiet op doel. Daar is Díaz Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropáček met een sublieme pass. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Presley de bal. Kosynier rent richting de bal. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.V. - KS Lotnik 1997 Poznań 2:0

54e minuut.
Buzilo verovert de bal door een tackle van achteren. Buzilo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kosynier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzilo rent richting de bal. Kosynier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šteta met een sublieme pass. Oehlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehlers geeft een lange en hoge pass. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo schiet op doel. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rugberg onderschept slim de pass. Rugberg geeft een lange en hoge pass. Albarrán kopt de bal weg. Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piętaszek schiet op doel. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Orsós geeft een hoge lob. Mena kopt de bal weg. Šteta met een sublieme pass. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Stamoulakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .V. 38%, KS Lotnik 1997 Poznań 62%.
.V. - KS Lotnik 1997 Poznań 2:0