Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5904
B&N A.E.K. F.C.
Atac Tactiek 4-1dm-3-2att
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Hubarevich is nu in balbezit. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich onderschept slim de pass. Hubarevich draait met de bal, schiet en ... Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:1

4e minuut.
Rodriguez Rentería onderschept slim de pass. Rodriguez Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Sorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez Rentería passt de bal zonder na te denken. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:2

11e minuut.
Kowalewski met een sublieme pass. Isosalo is nu in balbezit. Sorin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isosalo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Isosalo kan niet meer verder spelen. Purificação komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Izzo speelt de bal door. Daar is Hubarevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubarevich passt de bal in één keer door. Rodriguez Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez Rentería schiet op doel. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hubarevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubarevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Pancinha de bal. Bártfay geeft een lange en hoge pass. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:4

20e minuut.
Hubarevich kopt de bal weg. Daar is Rodriguez Rentería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez Rentería passt de bal zonder na te denken. Hubarevich rent richting de bal. Hubarevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Purificação bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mânzeanu. Purificação is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Izzo met een snel genomen vrije trap. Hubarevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bártfay speelt de bal door. Klungelig pakt Hubarevich de bal. Hubarevich passt de bal zonder na te denken. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:5

32e minuut.
Pancinha kopt de bal weg. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:6

35e minuut.
Bártfay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kowalewski de bal. Kowalewski speelt de bal door. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich draait met de bal, schiet en ... Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mânzeanu kopt de bal weg. Purificação bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bártfay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfay met een sublieme pass. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ... Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Izzo onderschept slim de pass. Izzo geeft een hoge lob. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:7

43e minuut.
Sorin is nu in balbezit. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal zonder na te denken. Hubarevich rent richting de bal. Hubarevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 70%, A.E.K. F.C. 30%.
B&N - A.E.K. F.C. 0:8

49e minuut.
Bártfay geeft de bal voor. Izzo kopt de bal weg. Mânzeanu is nu in balbezit. Rodriguez Rentería onderschept slim de pass. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap. Cârlan bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izzo neemt de hoekschop. Rodriguez Rentería springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:9

54e minuut.
Chiculiţă geeft een hoge lob. Kowalewski probeert de bal aan de voet te houden. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hubarevich heeft problemen om de bal te vangen. Bártfay probeert naar een medespeler te passen. Hubarevich met een sublieme pass. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería schiet op doel. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:10

64e minuut.
Mânzeanu kopt de bal weg. Purificação speelt de bal door. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:11

65e minuut.
Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich passt de bal zonder na te denken. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:12

72e minuut.
Izzo geeft een hoge lob. Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel. Cârlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:13

74e minuut.
Kowalewski passt de bal in één keer door. Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft een lange en hoge pass. Purificação is nu in balbezit. Purificação haalt uit met een fantastische trap. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hubarevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bártfay geeft een lange en hoge pass. Purificação kopt de bal weg. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski geeft een hoge lob. Hubarevich springt en kopt de bal. Cârlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purificação is nu in balbezit. Purificação draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:14

86e minuut.
Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodriguez Rentería de bal. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - A.E.K. F.C. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 66%, A.E.K. F.C. 34%.
B&N - A.E.K. F.C. 0:15