Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tarragona Wolves Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5571
Tarragona Wolves Nereafc
TW433 Tactiek C`mon
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 68.8
good Schieten incredible
adequate Passen outstanding
good Verdedigen very good


2e minuut.
Dévánszki neemt de hoekschop. Cantón geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Caimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:1

5e minuut.
Methenitis onderschept slim de pass. Đuričić onderschept slim de pass. Đuričić speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado passt de bal met de wreef. Turczyniak geeft een lange en hoge pass. Foster springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Methenitis kopt de bal weg. Cantón rent richting de bal. Dibello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dibello krijgt een gele kaart. Cantón raakt geblesseerd tijdens het duel. Đuričić wilt de vrije trap nemen. Caimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Caimi probeert naar een medespeler te passen. Piller kopt de bal weg. Dévánszki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dévánszki geeft een hoge lob. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Quebrado kan de bal niet met de borst controleren. Quebrado passt de bal met de wreef. Daar is Cantón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantón geeft een lange en hoge pass. Foster springt en kopt de bal. Paal!

20e minuut.
Turczyniak geeft een lange en hoge pass. Mamelli kopt de bal weg. Aldred heeft problemen om de bal te vangen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Caimi bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldred met de inworp. Đuričić met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantón geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Caimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Perurena is nu in balbezit. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado geeft een lange en hoge pass. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:2

40e minuut.
Dibello is nu in balbezit. Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal zonder na te denken. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:3

41e minuut.
Valeriani probeert de bal aan de voet te houden. Methenitis speelt de bal door. Klungelig pakt Perurena de bal. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 78%, Nereafc 22%.
Tarragona Wolves - Nereafc 0:3

47e minuut.
Mamelli rent richting de bal. Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft een lange en hoge pass. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Dévánszki de bal. Dévánszki geeft een lange en hoge pass. Foster kopt de bal weg. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De Canck geeft een hoge lob. Cantón rent richting de bal. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Caimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Piller passt de bal in één keer door. Perurena is nu in balbezit. Perurena geeft de bal voor. Quebrado geeft de bal voor. Foster springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Quebrado speelt de bal door. Dévánszki geeft een hoge lob. Foster springt en kopt de bal. Caimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:4

67e minuut.
Đuričić passt de bal in één keer door. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Methenitis geeft de bal voor. Turczyniak kopt de bal weg. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Foster springt en kopt de bal. Caimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:5

73e minuut.
De Canck passt de bal in één keer door. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aldred bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado verovert de bal door een tackle van achteren. Quebrado met een sublieme pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - Nereafc 0:6

79e minuut.
Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Dibello onderschept slim de pass. Cantón speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Methenitis kopt de bal weg. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Đuričić passt de bal in één keer door. Cantón is nu in balbezit. Cantón passt de bal met de wreef. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 75%, Nereafc 25%.
Tarragona Wolves - Nereafc 0:6