Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tony Montana F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1469
Tony Montana F.C. Odontologia
winowin Tactiek 433 plus
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 25.1
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Giovani geeft een hoge lob. Bruyère probeert de bal aan de voet te houden. Bruyère geeft een hoge lob. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre bokst de bal weg. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 1:0

4e minuut.
Zubek geeft een hoge lob. Pătra kopt de bal weg. Koljević rent richting de bal. Koljević schiet op doel. Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 2:0

6e minuut.
Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 3:0

8e minuut.
Bruyère geeft een lange en hoge pass. Koljević kopt de bal weg. Pătra rent richting de bal. Pătra haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Asensio López rent richting de bal. Asensio López geeft een lange en hoge pass. Pătra is nu in balbezit. Pătra schiet op doel. Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koljević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj geeft een hoge lob. Asensio López kopt de bal weg. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra schiet op doel. Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giovani geeft de bal voor. Zelmański kopt de bal weg. Koljević rent richting de bal. Koljević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 4:0

17e minuut.
Inworp. Ajdinaj met de inworp. Koljević geeft de bal voor. Pătra rent richting de bal. Pătra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 5:0

17e minuut.
Carrier met een sublieme pass. Bahamontes rent richting de bal. Bahamontes passt de bal in één keer door. Ajdinaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajdinaj draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević onderschept slim de pass. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 6:0

20e minuut.
Loorents bereikt de bal nog maar net als eerste. Loorents geeft de bal voor. Ónody met een sublieme pass. Pătra heeft problemen om de bal te vangen. Pătra draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 7:0

23e minuut.
Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Palenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Strintzis verovert de bal door een tackle van achteren. Strintzis haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 8:0

24e minuut.
Bahamontes passt de bal in één keer door. Palenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Pătra rent richting de bal. Pătra schiet op doel. Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 9:0

25e minuut.
Niemcewicz rent richting de bal. Strintzis verovert de bal door een tackle van achteren. Strintzis passt de bal in één keer door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre bokst de bal weg. Klungelig pakt Pătra de bal. Pătra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 10:0

26e minuut.
Ajdinaj is nu in balbezit. Ajdinaj met een sublieme pass. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 11:0

29e minuut.
Gia Huy onderschept slim de pass. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 12:0

36e minuut.
Strintzis passt de bal in één keer door. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj speelt de bal door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palenzuela de bal. Pătra rent richting de bal. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Asensio López trapt de bal weg van het doel. Eremia kopt de bal weg. Koljević rent richting de bal. Koljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 13:0

39e minuut.
Palenzuela rent richting de bal. Koljević onderschept slim de pass. Koljević heeft problemen om de bal te vangen. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 14:0

42e minuut.
Zubek passt de bal zonder na te denken. Gia Huy rent richting de bal. Gia Huy passt de bal in één keer door. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Giovani de bal. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ónody. Ónody krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 30%, Odontologia 70%.
Tony Montana F.C. - Odontologia 14:0

47e minuut.
Marelli met een harde bal richting middenveld. Ónody kopt de bal weg. Koljević is nu in balbezit. Koljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 15:0

49e minuut.
Asensio López is nu in balbezit. Ónody verovert de bal door een tackle van achteren. Ónody speelt de bal door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giovani rent richting de bal. Ónody verovert de bal door een tackle van achteren. Ónody geeft een hoge lob. Koljević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 16:0

51e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański passt de bal zonder na te denken. Ónody geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koljević de bal. Koljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 17:0

52e minuut.
Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamontes passt de bal in één keer door. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra rent richting de bal. Pătra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 18:0

56e minuut.
Gia Huy passt de bal met de wreef. Ajdinaj heeft problemen om de bal te vangen. Eremia is nu in balbezit. Ajdinaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ajdinaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koljević passt de bal in één keer door. Ónody met een sublieme pass. Klungelig pakt Pătra de bal. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eyzaguirre bokst de bal weg.

61e minuut.
Zelmański kan de bal niet met de borst controleren. Giovani speelt de bal door. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel. Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pătra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Warmolts komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lipko komt het veld opgelopen. Gloor komt het veld opgelopen. Silberzahn komt het veld opgelopen. Caillot komt het veld opgelopen. Bieniuk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Zubek de bal onder controle te krijgen. Zelmański probeert naar een medespeler te passen. Koljević rent richting de bal. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 19:0

74e minuut.
Ajdinaj passt de bal zonder na te denken. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Koljević is nu in balbezit. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Ónody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ónody passt de bal met de wreef. Warmolts is nu in balbezit. Warmolts schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 20:0

79e minuut.
Gia Huy passt de bal in één keer door. Strintzis heeft problemen om de bal te vangen. Strintzis passt de bal met de wreef. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koljević rent richting de bal. Giovani rent richting de bal. Koljević verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

82e minuut.
Zelmański verovert de bal door een tackle van achteren. Ónody rent richting de bal. Ónody speelt de bal door. Koljević is nu in balbezit. Koljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 21:0

83e minuut.
Koljević passt de bal in één keer door. Giovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmolts verovert de bal door een tackle van achteren. Warmolts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 22:0

84e minuut.
Giovani is nu in balbezit. Giovani geeft een hoge lob. Bruyère kopt de bal weg. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody geeft een lange en hoge pass. Koljević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warmolts bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 23:0

88e minuut.
Warmolts heeft problemen om de bal te vangen. Strintzis rent richting de bal. Strintzis passt de bal met de wreef. Koljević is nu in balbezit. Koljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 24%, Odontologia 76%.
Tony Montana F.C. - Odontologia 24:0