Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gracias Liga Papi Futbol
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6061
AMOR AL FÚTBOL REAL Tiền Giang 1
ETF Ethereum Tactiek 4231
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Filozof onderschept slim de pass. Filozof geeft de bal voor. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 1:0

10e minuut.
Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz begaat een overtreding. Minh Tiến raakt geblesseerd tijdens het duel. Phú Hiệp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðức Toàn krijgt zijn hoofd ertegen. Wilberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 1:1

11e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Dolgouruky rent richting de bal. Vân Trung rent richting de bal. Dolgouruky onderschept slim de pass. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Petrescu rent richting de bal. Tuấn Trung is nu in balbezit. Petrescu onderschept slim de pass. Petrescu draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Gassmann geeft een hoge lob. Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Trung maakt een afschuwelijke overtreding. Vân Trung krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Filozof passt de bal in één keer door. Salacz geeft de bal voor. Magnesio kopt de bal weg. Katsavakis rent richting de bal. Katsavakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 43%, Tiền Giang 1 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 1:1

46e minuut.
Việt Thái komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Magnesio kopt de bal weg. Vizcarra rent richting de bal. Dolgouruky verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgouruky schiet op doel. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 2:1

53e minuut.
Thái Duy passt de bal zonder na te denken. Dolgouruky is nu in balbezit. Katsavakis rent richting de bal. Katsavakis schiet op doel. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 3:1

72e minuut.
Dolgouruky bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magnesio neemt de hoekschop. Dolgouruky is nu in balbezit. Dolgouruky haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Filozof geeft een lange en hoge pass. Daar is Vizcarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgouruky rent richting de bal. Dolgouruky draait met de bal, schiet en ... Phước An probeert de bal aan de voet te houden. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu schiet op doel. Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMOR AL FÚTBOL REAL 25%, Tiền Giang 1 75%.
AMOR AL FÚTBOL REAL - Tiền Giang 1 4:1