Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Campinas F. C. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1428
Campinas F. C. FC Woźniki
GG-17 Tactiek dj
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Júnior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čoga speelt de bal door. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Gvardiol probeert naar een medespeler te passen. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Marich is nu in balbezit. Marich geeft een lange en hoge pass. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Perrotta speelt de bal door. Júnior is nu in balbezit. Júnior speelt de bal door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel. B. Tóth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kalenberg heeft problemen om de bal te vangen. Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior passt de bal in één keer door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Truszkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaliński de bal. Perrotta is nu in balbezit. Kalenberg geeft een hoge lob. Zamora maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
B. Tóth probeert naar een medespeler te passen. Cabrobó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrobó probeert naar een medespeler te passen. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valadares komt het veld opgelopen. Vidolin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 49%, FC Woźniki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campinas F. C. - FC Woźniki 0:0

53e minuut.
Vidolin verovert de bal door een tackle van achteren. Vidolin passt de bal met de wreef. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. B. Tóth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - FC Woźniki 1:0

56e minuut.
Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Júnior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidolin rent richting de bal. Vidolin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Vidolin rent richting de bal. Vidolin probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - FC Woźniki 2:0

61e minuut.
Júnior passt de bal in één keer door. Peabiru is nu in balbezit. Iloniak onderschept slim de pass. Vidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidolin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valadares met een sublieme pass. Vidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidolin met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Scarpeli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeli geeft de bal voor. Daar is Sıla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. B. Tóth met een harde bal richting middenveld. Kalenberg probeert de bal met de borst te controleren. Kalenberg geeft de bal voor. Cocito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cintra met een sublieme pass. Quintana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sıla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński geeft een hoge lob. Cocito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Valadares speelt de bal door. Klungelig pakt Vidolin de bal. Vidolin probeert naar een medespeler te passen. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 56%, FC Woźniki 44%.
Campinas F. C. - FC Woźniki 2:0