Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: W.L.F. Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2622
W.L.F. Team A.C. NAVOLE`
1 Tactiek mitico
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
57.7 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Calamela rent richting de bal. Hozák is nu in balbezit. Hozák passt de bal zonder na te denken. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Relvas bokst de bal weg.

15e minuut.
Marcu passt de bal met de wreef. Gordon rent richting de bal. Çeşmeci rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milan probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 0:1

18e minuut.
Soboczyński kopt de bal weg. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone begaat een overtreding. Myszor raakt geblesseerd tijdens het duel. Setikovský komt bij de bal en schiet. Papalardo bokst de bal weg.

21e minuut.
Hozák rent richting de bal. Milan rent richting de bal. Wernecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milan raakt geblesseerd tijdens het duel. Milling wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Soboczyński draait met de bal, schiet en ... Marcu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Setikovský neemt de hoekschop. Myszor maakt een snoekduik en kopt de bal. Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:1

37e minuut.
Calamela probeert naar een medespeler te passen. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soboczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Soboczyński de bal. Myszor rent richting de bal. Cassia onderschept slim de pass. Soboczyński onderschept slim de pass. Soboczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hozák rent richting de bal. Milan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milan met een sublieme pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doradca neemt vlug de vrije trap. Soboczyński kopt de bal weg. Daar is Sonneville, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszor rent richting de bal. Myszor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borubar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 52%, A.C. NAVOLE` 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:1

46e minuut.
Cilfoni komt het veld opgelopen. Aufdenblatten komt het veld opgelopen. Miauczyński komt het veld opgelopen. Stoksik komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sonneville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sartor komt het veld opgelopen. Jadanowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Myszor kopt de bal weg. Aufdenblatten rent richting de bal. Met opzet legt Cassia zijn tegenspeler op de grond. Cassia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Inworp. Hozák met de inworp. Borubar geeft een lange en hoge pass. Owens springt en kopt de bal. Strzykalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hozák met een sublieme pass. Milan heeft problemen om de bal te vangen. Hozák met een sublieme pass. Milan is nu in balbezit. Milan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cassia is nu in balbezit. Cottini onderschept slim de pass. Cottini speelt de bal door. Myszor is nu in balbezit. Myszor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 54%, A.C. NAVOLE` 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Stoksik geeft een hoge lob. Cassia probeert de bal aan de voet te houden. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

96e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Hozák verovert de bal door een tackle van achteren. Hozák geeft een lange en hoge pass. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

101e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski geeft een hoge lob. Borubar speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

104e minuut.
Borubar rent richting de bal. Borubar speelt de bal door. Hozák is nu in balbezit. Hozák geeft de bal voor. Owens maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 66%, A.C. NAVOLE` 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:1

107e minuut.
Milan probeert naar een medespeler te passen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cottini krijgt een gele kaart.

108e minuut.
Hozák met een sublieme pass. Milan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miauczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.L.F. Team 44%, A.C. NAVOLE` 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Gordon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Strzykalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Myszor neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Milan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Strzykalski bokst de bal weg.
---
Aufdenblatten legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papalardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Owens neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:2
---
Calamela neemt de penalty, wat een uithaal! Papalardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Carosone neemt de penalty, wat een uithaal! Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 1:3
---
Setikovský legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Papalardo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 2:3
---
Hozák neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
W.L.F. Team - A.C. NAVOLE` 2:4
---