Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steagu rosu brasov Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6846
steagu rosu brasov FC GMC
boby3 Tactiek Manevra 1
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 36.3
brilliant Schieten adequate
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Moder passt de bal zonder na te denken. Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Topan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Gherghina de bal. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Gherghina probeert de bal aan de voet te houden. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 2:0

23e minuut.
Minciună rent richting de bal. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moder rent richting de bal. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Topan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chí Thành passt de bal in één keer door. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft de bal voor. Klungelig pakt Moder de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zerbelloni trapt de bal weg. Klungelig pakt Dimofte de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nakrošis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 3:0

37e minuut.
Oprea draait met de bal, schiet en ... Topan probeert naar een medespeler te passen. Lubik speelt de bal door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nakrošis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 4:0

43e minuut.
Dimofte passt de bal in één keer door. Klepka rent richting de bal. Klepka passt de bal zonder na te denken. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Nakrošis geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seniw neemt de hoekschop. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Topan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 22%, FC GMC 78%.
steagu rosu brasov - FC GMC 5:0

46e minuut.
Minciună rent richting de bal. Minciună passt de bal zonder na te denken. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Topan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sajewicz rent richting de bal. Sajewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Oraşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chí Thành is nu in balbezit. Chí Thành geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder is nu in balbezit. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Minciună met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik probeert naar een medespeler te passen. Seniw met een sublieme pass. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Yonkov met een sublieme pass. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ielpo komt het veld opgelopen. Kupcik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Seniw is nu in balbezit. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 6:0

70e minuut.
Lubik geeft een hoge lob. Ielpo kopt de bal weg. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sajewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 7:0

72e minuut.
Ielpo rent richting de bal. Klungelig pakt Ielpo de bal. Ielpo geeft een hoge lob. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 8:0

73e minuut.
Moder rent richting de bal. Ielpo is nu in balbezit. Kupcik rent richting de bal. Kupcik geeft een lange en hoge pass. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte onderschept slim de pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 9:0

78e minuut.
Ielpo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Paal! Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kupcik met een snelle inworp. Ielpo geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Topan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 10:0

86e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal in één keer door. Nakrošis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Moder de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Topan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 11:0

89e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder passt de bal in één keer door. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo draait met de bal, schiet en ... Topan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC GMC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 23%, FC GMC 77%.
steagu rosu brasov - FC GMC 12:0