Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Antalya Meltem ZT Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4808
Zero Tolerance SK Beşiktaş JK...
2024.1 Tactiek HerTürlü
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 63.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Holšanskis geeft een lange en hoge pass. Marulli kopt de bal weg. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Manev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Beşiktaş JK... 1:0

17e minuut.
Ursache kopt de bal weg. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinent rent richting de bal. Mycek is nu in balbezit. Mycek schiet op doel. Kontodimos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Mycek rent richting de bal. Mycek geeft de bal voor. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Majcher probeert naar een medespeler te passen. Harasimczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zárate. Zárate krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Holšanskis geeft een hoge lob. Ţigănaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grossale. Grossale krijgt een gele kaart. Ţigănaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Harasimczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marulli maakt een snoekduik en kopt de bal. Manev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Beşiktaş JK... 2:0

34e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Mycek rent richting de bal. Mycek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tolerance SK - Beşiktaş JK... 2:1

36e minuut.
Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marulli rent richting de bal. Gellér is nu in balbezit. Marulli verovert de bal door een tackle van achteren. Marulli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lakner speelt de bal door. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk passt de bal met de wreef. Holšanskis geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ursache kopt de bal weg. Terekowski geeft een hoge lob. Kuo chuan probeert de bal met de borst te controleren. Ursache rent richting de bal. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 51%, Beşiktaş JK... 49%.
Zero Tolerance SK - Beşiktaş JK... 2:1

51e minuut.
Laboga onderschept slim de pass. Laboga passt de bal in één keer door. Neag geeft een hoge lob. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher is nu in balbezit. Mycek verovert de bal door een tackle van achteren. Mycek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Harasimczuk passt de bal zonder na te denken. Tunalı rent richting de bal. Neag maakt een afschuwelijke overtreding. Neag krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Terekowski passt de bal in één keer door. Mycek is nu in balbezit. Mycek passt de bal met de wreef. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg.

74e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag geeft een lange en hoge pass. Mycek kopt de bal weg. Ursache rent richting de bal. Ursache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ursache heeft problemen om de bal te vangen. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek geeft een lange en hoge pass. Vinent rent richting de bal. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tolerance SK 64%, Beşiktaş JK... 36%.
Zero Tolerance SK - Beşiktaş JK... 2:1