Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mirmidonia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5118
Mirmidonia Gozo Dream Team FC
De Rossi Tactiek GDT defensive
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Padalini heeft problemen om de bal te vangen. Salaerts geeft de bal voor. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Loffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:1

6e minuut.
Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu onderschept slim de pass. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal met de wreef. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher schiet op doel. Loffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:2

11e minuut.
Padalini met een sublieme pass. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu passt de bal in één keer door. Pruteanu is nu in balbezit. Meistermacher is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Padalini de bal. Quimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa geeft een hoge lob. Meistermacher krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

18e minuut.
Padalini verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
do Sokker onderschept slim de pass. do Sokker geeft de bal voor. Villa met een sublieme pass. Pruteanu controleert de bal met de borst. Pruteanu schiet op doel. Loffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Inworp. Pavlyukh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Külcü geeft een lange en hoge pass. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:4

28e minuut.
Faggini rent richting de bal. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu draait met de bal, schiet en ... Loffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Salaerts met een snelle inworp. Padalini probeert naar een medespeler te passen. Salaerts is nu in balbezit. Salaerts geeft de bal voor. Meistermacher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Padalini is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal in één keer door. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher schiet op doel. Paal!

43e minuut.
do Sokker geeft een lange en hoge pass. Tarozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meistermacher krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Villa geeft een lange en hoge pass. Faggini is nu in balbezit. Meistermacher verovert de bal door een tackle van achteren. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarozzo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:5

45e minuut.
Ghirxi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 71%, Gozo Dream Team FC 29%.
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:5

46e minuut.
Rivarola komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Salaerts probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh speelt de bal door. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi schiet op doel. Loffo bokst de bal weg.

54e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal in één keer door. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Loffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:6

55e minuut.
Daar is do Sokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayan is nu in balbezit. Pavlyukh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavlyukh krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Pavlyukh passt de bal in één keer door. Mâlcu speelt de bal door. Villa is nu in balbezit. Villa geeft de bal voor. Meistermacher springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:7

70e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Mâlcu met een sublieme pass. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Loffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Padalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa speelt de bal door. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:8

89e minuut.
Daar is Padalini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa is nu in balbezit. Villa passt de bal in één keer door. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Loffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 60%, Gozo Dream Team FC 40%.
Mirmidonia - Gozo Dream Team FC 0:8