Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Irken Empire Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2545
Irken FC La Sosias
4-1-2-3c Tactiek menonzo
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 39.2
excellent Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Ostapchuk geeft de bal voor. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Magrino kopt de bal weg. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Stachowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Rzeszutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta geeft de bal voor. Klungelig pakt Magrino de bal. Penderecki geeft een lange en hoge pass. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 1:0

5e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Rzeszutek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 2:0

7e minuut.
Skočibušić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mercier de bal. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 3:0

8e minuut.
Kwiecień rent richting de bal. Čingrija verovert de bal door een tackle van achteren. Čingrija passt de bal met de wreef. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Mercier controleert de bal met de borst. Skočibušić speelt de bal door. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Rzeszutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Ursprung rent richting de bal. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak schiet op doel. Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 4:0

17e minuut.
Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Skočibušić met de inworp. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. Tabone rent richting de bal. Muziek verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Tupãzinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak passt de bal in één keer door. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tupãzinho kopt de bal weg. Skočibušić geeft de bal voor. Muziek kopt de bal weg. Daar is Stachowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. Rzeszutek bokst de bal weg.

26e minuut.
Ostapchuk onderschept slim de pass. Ostapchuk speelt de bal door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 5:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čingrija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić geeft de bal voor. Stachowiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tabone rent richting de bal. Mercier verovert de bal door een tackle van achteren. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 6:0

31e minuut.
Penderecki verovert de bal door een tackle van achteren. Penderecki geeft de bal voor. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Ostapchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ostapchuk geeft een lange en hoge pass. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorafas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Skočibušić passt de bal in één keer door. Čingrija bereikt de bal nog maar net als eerste. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Rzeszutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ziaja is nu in balbezit. Paal!

43e minuut.
Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić geeft een hoge lob. Daar is Mercier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stachowiak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 7:0

44e minuut.
Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio passt de bal zonder na te denken. Mercier rent richting de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 31%, La Sosias 69%.
Irken FC - La Sosias 7:0

49e minuut.
Penderecki is nu in balbezit. Penderecki geeft een lange en hoge pass. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier verovert de bal door een tackle van achteren. Mercier draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ursprung probeert de bal aan de voet te houden. Skočibušić speelt de bal door. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 8:0

54e minuut.
Tupãzinho geeft een hoge lob. Čingrija bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorafas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorafas krijgt een gele kaart. Čingrija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ostapchuk met een snel genomen vrije trap. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Penderecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier is nu in balbezit. Mercier schiet op doel. Tabone probeert de bal aan de voet te houden. Rzeszutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Recio heeft problemen om de bal te vangen. Recio geeft de bal voor. Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Stachowiak springt en kopt de bal. Rzeszutek bokst de bal weg.

67e minuut.
Čingrija geeft de bal voor. Muziek kopt de bal weg. Daar is Ziaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak schiet op doel. Rzeszutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 9:0

69e minuut.
Recio kopt de bal weg. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta heeft problemen om de bal te vangen. Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... Tabone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skočibušić geeft de bal voor. Stachowiak springt en kopt de bal. Rzeszutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Čingrija heeft problemen om de bal te vangen. Čingrija passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. Rzeszutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Mercier geeft een lange en hoge pass. Stachowiak probeert de bal aan de voet te houden. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 10:0

75e minuut.
Ferda komt het veld opgelopen. Tassone komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Muziek geeft een lange en hoge pass. Tabone probeert de bal met de borst te controleren. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Doeltrap. Bonnet komt het veld opgelopen. Carreño Santos komt het veld opgelopen. Kahlil komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Muziek rent richting de bal. Muziek passt de bal in één keer door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Rzeszutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

88e minuut.
Čingrija passt de bal in één keer door. Ziaja rent richting de bal. Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak schiet op doel. Rzeszutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - La Sosias 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 28%, La Sosias 72%.
Irken FC - La Sosias 11:0