Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MorumBIS
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8322
Expressinho Tricolor Grêmio Foot Ball Porto Alegrense
2 x 2 Tactiek opção
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 69.3
good Schieten solid
solid Passen formidable
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Borges speelt de bal door. Amaral rent richting de bal. Klungelig pakt Amaral de bal. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Grzybek bokst de bal weg. Grzybek met een sublieme pass. Patrizi kopt de bal weg. Patrizi rent richting de bal. Patrizi schiet op doel. Cuesta bokst de bal weg. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:1

8e minuut.
Borges passt de bal met de wreef. Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal in één keer door. Daar is Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amaral draait met de bal, schiet en ... Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lionetto verovert de bal door een tackle van achteren. Lionetto met een sublieme pass. Amaral is nu in balbezit. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grzybek de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Klungelig pakt Sugac de bal. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli speelt de bal door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ... Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sugac kopt de bal weg. Esquivel controleert de bal met de borst. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:2

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grzybek trapt de bal weg. Pinceli rent richting de bal. Patrizi onderschept slim de pass. Patrizi schiet op doel. Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rocha speelt de bal door. Leht speelt de bal door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Golan speelt de bal door. Daar is Sobczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukhishvili speelt de bal door. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Corrêa onderschept slim de pass. Corrêa geeft de bal voor. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Cuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patrizi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sugac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Cuesta bokst de bal weg. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sugac geeft de bal voor. Cuesta speelt de bal door. Amaral is nu in balbezit. Amaral draait met de bal, schiet en ... Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pinceli met een snelle inworp. Sugac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugac passt de bal zonder na te denken. Patrizi rent richting de bal. Patrizi schiet op doel. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Šollar rent richting de bal. Šollar heeft problemen om de bal te vangen. Šollar met een sublieme pass. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pinceli met een sublieme pass. Lionetto rent richting de bal. Lionetto geeft de bal voor. Klungelig pakt Amaral de bal. Amaral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzybek speelt de bal door. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sugac kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft de bal voor. Amaral is nu in balbezit. Amaral draait met de bal, schiet en ... Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cuesta trapt de bal weg. Sugac probeert naar een medespeler te passen. Patrizi heeft problemen om de bal te vangen. Patrizi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 55%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 45%.
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 0:2

46e minuut.
Pozowski komt het veld opgelopen. Maurel komt het veld opgelopen. do Acre komt het veld opgelopen. Scibetta komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugac onderschept slim de pass. Sugac probeert naar een medespeler te passen. Patrizi heeft problemen om de bal te vangen. Patrizi schiet op doel. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel speelt de bal door. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sugac rent richting de bal. Sugac geeft een hoge lob. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patrizi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cuesta trapt de bal weg. Sugac kan de bal niet met de borst controleren. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 1:2

55e minuut.
Scibetta is nu in balbezit. Scibetta passt de bal zonder na te denken. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Patrizi is nu in balbezit. Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 2:2

59e minuut.
Sugac met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinceli neemt de hoekschop. Amaral maakt een snoekduik en kopt de bal. Maurel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Sugac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges is nu in balbezit. Borges met een sublieme pass. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Leht is nu in balbezit. Leht geeft een hoge lob. Amaral kopt de bal weg. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Cuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sugac met de inworp. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuesta speelt de bal door. Sugac kopt de bal weg. Patrizi rent richting de bal. Patrizi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Amaral rent richting de bal. Sugac verovert de bal door een tackle van achteren. Sugac met een sublieme pass. Patrizi heeft problemen om de bal te vangen. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Esquivel passt de bal met de wreef. Borges speelt de bal door. Amaral rent richting de bal. Amaral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 3:2

75e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges speelt de bal door. Amaral is nu in balbezit. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral haalt uit met een fantastische trap. Maurel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 4:2

78e minuut.
Hartvigsen geeft een hoge lob. Sugac met een sublieme pass. Patrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrizi draait met de bal, schiet en ... Cuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Garnier met een sublieme pass. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski met een sublieme pass. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi schiet op doel. Cuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patrizi is nu in balbezit. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 4:3

83e minuut.
Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Amaral kopt de bal weg. Pinceli is nu in balbezit. Sugac onderschept slim de pass. Sugac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 4:4

89e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej onderschept slim de pass. Szulej geeft een lange en hoge pass. Patrizi heeft problemen om de bal te vangen. Patrizi schiet op doel. Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patrizi rent richting de bal. Patrizi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Expressinho Tricolor 56%, Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 44%.
Expressinho Tricolor - Grêmio Foot Ball Porto Alegrense 4:5