Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: inter scb Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2654
inter scb FC Lacusteni
451* Tactiek proba
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Fulga rent richting de bal. Cordeanu rent richting de bal. Saldías schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saldías krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuracina is nu in balbezit. Bătrânu onderschept slim de pass. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta schiet op doel. Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 0:1

28e minuut.
Chişcă is nu in balbezit. Saldías rent richting de bal. Cordeanu maakt een afschuwelijke overtreding. Cordeanu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Saldías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bătrânu met een snel genomen vrije trap. Cordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Żymirski is nu in balbezit. Żymirski geeft een hoge lob. Saldías rent richting de bal. Saldías haalt uit met een fantastische trap. Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 0:2

32e minuut.
Benkowski rent richting de bal. Benkowski geeft een hoge lob. Khải Tuấn is nu in balbezit. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cordeanu geeft een hoge lob. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ... Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chişcă passt de bal met de wreef. Benkowski geeft een hoge lob. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn schiet op doel. Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 48%, FC Lacusteni 52%.
inter scb - FC Lacusteni 1:2

54e minuut.
Cordeanu rent richting de bal. Saldías verovert de bal door een tackle van achteren. Saldías speelt de bal door. Pirueta is nu in balbezit. Pirueta schiet op doel. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kuracina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulga met een snelle inworp. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Czarnecki geeft een lange en hoge pass. Fulga is nu in balbezit. Fulga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pirueta de bal. Pirueta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Żymirski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobieszczański. Żymirski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żymirski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chişcă rent richting de bal. Benkowski onderschept slim de pass. Benkowski probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nichifor speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czarnecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Tyfus de bal. Tyfus geeft een lange en hoge pass. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Inworp. Zembowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu geeft een hoge lob. Khải Tuấn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
inter scb - FC Lacusteni 2:2

71e minuut.
Fulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor speelt de bal door. Pirueta rent richting de bal. Pirueta draait met de bal, schiet en ... Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Saldías is nu in balbezit. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías draait met de bal, schiet en ... Gogean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 2:3

75e minuut.
Czarnecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balkestein komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Modan probeert naar een medespeler te passen. Pirueta kopt de bal weg. Saldías is nu in balbezit. Saldías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 2:4

86e minuut.
Ferestrău passt de bal zonder na te denken. Saldías rent richting de bal. Saldías geeft een lange en hoge pass. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Gogean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - FC Lacusteni 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 49%, FC Lacusteni 51%.
inter scb - FC Lacusteni 2:5