Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:33
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: StadionPOLONIA 1911
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5606
DUMA STOLICY 1911 CZT Co Za Team
cwe(7)ka Tactiek DOMINACJA
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Bloduch geeft een lange en hoge pass. Jaskólski kopt de bal weg. Klungelig pakt Brůcha de bal. Karakaş rent richting de bal. Karakaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 1:0

3e minuut.
Strzałkowski speelt de bal door. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński geeft de bal voor. Karakaş controleert de bal met de borst. Karakaş haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Jaskólski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskólski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gorzejewski met een sublieme pass. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski passt de bal zonder na te denken. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Nawotczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakaş rent richting de bal. Karakaş draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 2:0

7e minuut.
Karakaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morán komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Wędzyński is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 3:0

13e minuut.
Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski passt de bal met de wreef. Morán is nu in balbezit. Klungelig pakt Morán de bal. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Morán passt de bal zonder na te denken. Strzałkowski is nu in balbezit. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Strzałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałkowski probeert naar een medespeler te passen. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel. Nawotczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 4:0

30e minuut.
Daar is Wędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal zonder na te denken. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel. Nawotczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Apaçık kopt de bal weg. Széchy geeft de bal voor. Gorzejewski kopt de bal weg. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Nawotczyński bokst de bal weg. Morán is nu in balbezit. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brochard geeft een hoge lob. Wędzyński kopt de bal weg. Jahura probeert de bal aan de voet te houden. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brochard rent richting de bal. Brochard passt de bal zonder na te denken. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 5:0

43e minuut.
Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal in één keer door. Jaskólski geeft een hoge lob. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 24%, CZT Co Za Team 76%.
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 5:0

46e minuut.
Navarro Pedrós komt het veld opgelopen. Augustyniak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Morán rent richting de bal. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán onderschept slim de pass. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński bokst de bal weg. Jahura probeert naar een medespeler te passen. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard verovert de bal door een tackle van achteren. Brochard geeft een hoge lob. Wędzyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Széchy verovert de bal door een tackle van achteren. Széchy geeft een hoge lob. Wędzyński kopt de bal weg. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński bokst de bal weg.

67e minuut.
Bloduch kopt de bal weg. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara passt de bal in één keer door. Brochard geeft een lange en hoge pass. Wędzyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós passt de bal zonder na te denken. Wędzyński is nu in balbezit. Klungelig pakt Wędzyński de bal. Wędzyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Navarro Pedrós kopt de bal weg. Daar is Tyfos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 6:0

77e minuut.
Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara geeft een hoge lob. Gorzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzejewski schiet op doel. Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 7:0

80e minuut.
Brochard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochard passt de bal met de wreef. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kafara onderschept slim de pass. Kafara geeft een hoge lob. Morán kopt de bal weg. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński schiet op doel. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Motta de bal onder controle te krijgen. Morán rent richting de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Széchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Széchy geeft de bal voor. Strzałkowski rent richting de bal. Strzałkowski geeft een hoge lob. Wędzyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 28%, CZT Co Za Team 72%.
DUMA STOLICY 1911 - CZT Co Za Team 7:0