Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8924
Prime CrypticHunter@GiveUp
5-1-2-2 Mirror Tactiek Cryptic
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Uusipaavalniemi rent richting de bal. Uusipaavalniemi passt de bal in één keer door. Brecska heeft problemen om de bal te vangen. Brecska geeft de bal voor. Martin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wahid kopt de bal weg. Klungelig pakt Rahmat de bal. Brecska met een sublieme pass. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Saccomanno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - CrypticHunter@GiveUp 0:1

11e minuut.
Marichal passt de bal zonder na te denken. Rechot speelt de bal door. Klungelig pakt Villa de bal. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mohd Radzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal zonder na te denken. Staniak is nu in balbezit. Staniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mohd Radzi speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal zonder na te denken. Csató rent richting de bal. Csató draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mohd Radzi probeert naar een medespeler te passen. Rechot probeert naar een medespeler te passen. Csató rent richting de bal. Csató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 54%, CrypticHunter@GiveUp 46%.
Prime - CrypticHunter@GiveUp 0:1

50e minuut.
Belardetti verovert de bal door een tackle van achteren. Uusipaavalniemi is nu in balbezit. Uusipaavalniemi speelt de bal door. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin schiet op doel. Saccomanno bokst de bal weg.

58e minuut.
Vila rent richting de bal. Vila geeft een lange en hoge pass. Marichal kopt de bal weg. Staniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ahmad Rakhli geeft een hoge lob. Martin controleert de bal met de borst. Vila begaat een overtreding. Vila krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rahmat geeft de bal voor. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Martin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Mohd Radzi is nu in balbezit. Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Vila speelt de bal door. Marichal is nu in balbezit. Marichal draait met de bal, schiet en ... Dorta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Belardetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brecska met een snelle inworp. Uusipaavalniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusipaavalniemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brecska met een snelle inworp. Csató is nu in balbezit. Rechot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csató is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uusipaavalniemi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Saccomanno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 58%, CrypticHunter@GiveUp 42%.
Prime - CrypticHunter@GiveUp 0:1